Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Tärkeimmät ja vakiintuneet yhteistyökumppanit

Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Helsingin Laulu ja LC Kiikala.


 

(Ks. tarkemmin kohdista "" ja "") Julkaistu kaksi yhteistä CD-levyä.

  • Viidentoista vuoden ajan on järjestetty yhteistyössä vähintään yksi konsertti vuodessa, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta kaikki Temppeliaukion kirkossa.  Alkuvuosina etsittiin parasta ajankohtaa kunnes vuotuinen konsertti vakiintui adventtikonsertiksi.  Ajankohtaan on tehty pari viikon poikkeusta Helsingin Laulun tekemien Keski-Eurooppaan suuntautuneiden kilpailu- ja/tai konserttimatkojen vuoksi.
  • Yhdessä N-piirin kanssa järjestimme 2005 Helsingin tuomiokirkossa suurkonsertin, joka oli suurin koskaan toteutettu Leijonien adventtikonsertti. Kuorona jälleen Helsingin Laulu, johtajana Hanna Remes.

 

LC Kiikala (Ks. lisää kohdasta "Huippuhetkiä toimintavuosilta")

  • LC Kiikala on ollut jo lähes kaksikymmentä vuotta ystävyysklubimme, jonka kanssa on jo toistakymmentä vuotta ollut säännöllisesti kaksi yhteistä tapahtumaa vuodessa, toinen Kiikalassa ja toinen Helsingissä.
  • LC Kiikala on järjestänyt meille useita tilaisuuksia nauttia maaseudun rauhasta, joskus ihan korpimaisemissa, joskus ikivanhassa maalaistalossa ja joskus mökillä ihanan järven rannalla.  Joinakin vuosina olemme saaneet Salossa tutustua Nokian jalkapallokentän kokoiseen tehdashalliin, joskus Aspocomin tuotantotiloihin, joskus Salon aluehälytyskeskukseen jne.  Toukokuussa 2012 osallistuimme maailmanlaajuisiin metsänistutustalkoisiin. 
  • Keväällä 2002 Kiikalan klubilla oli edustus meripihkamatkallamme Baltiassa, ja joulukuussa 2002 ystävyysklubi osallistui ladyineen joulujuhlaamme Oopperassa (Tuhkimo - La Cenerentola) ja unkarilaisravintolassa.  Kiinanmatkalla 2008 Kiikalalla oli vahva edustus.
  • Yhteistoiminta alkoi 1990-luvun alkupuolella pienimuotoisesti karvapallo-otteluilla ja - mikä tärkeintä - otteluita seuranneella jälkipelillä.
  • Pikkujoulujen aikaan olemme saaneet teatteri-iltaamme Kiikalasta leijonavieraita ladyineen.
  • Myös Salon alueen historialliset kohteet ovat tulleet tutuiksi samoin kuin golf-kentät.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin