Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Toimintamuotoja

Perusajatuksemme on kerätä varoja sosiaaliseen ja kultturelliseen avustustoimintaan.  Tähän tavoitteeseen pääsemme vain, jos me klubijäsenet viihdymme hyvin yhdessä, koemme harrastuksemme mielekkääksi  ja saamme kotijoukoilta, ennen kaikkea ladyiltä, tukea tähän toimintaamme.

 

 

Varojen hankintamuodot ovat olleet monipuolisia, mutta tietyllä tavalla painopistealueitamme ovat olleet musiikki ja tietotekniikka.

  • Olemme julkaisseet viisi musiikki-CD-levyä (Levyjen tuottaja on ollut Jyri Lehtonen ja Multibase Oy)
  • Kaffilajengin "Back to Fifties" (MBA 003) levyn painosmäärä on tehnyt siitä yhden suosituimman jazz-levyn Suomessa kautta aikojen. 
  • Mainetta niittäneen ja tunnetun kuoron Helsingin Laulun kanssa olemme julkaisseet kaksi levyä.  Vuonna 2000 ilmestynyt "Enkelten Joulu" (MBA 004) on saanut suuren suosion.  Yhdessä Helsingin Laulun kanssa Temppeliaukion kirkossa toteutetuista adventtikonserteista - nimeltään aluksi "Enkelten Joulu" - on jo tullut odotettu perinne, joka jatkuu edelleen.  Vuonna 2006 konsertin nimi oli "Joulun salaisuus", vuonna 2007 "Koko perheen Adventtikonsertti", 2008 "Taas syttyvi sydämet", 2009 " Joulun kellot soivat", 2010 "Joulun Kellot Soivat" ja 2011 "Rakkaimmat Joululaulut".   Vuoden 2012 kosertti järjestetään viikko ennen adventtia nimellä "Kohti Joulua". 
  • Sekä Helsingin Laulu että Kaffilajengi ovat juhlistaneet myös omia tilaisuuksiamme tai muitten kunniaksi järjestämiämme tilaisuuksia. 
  • Klubissamme olevaa tietoteknistä osaamista olemme hyödyntäneet erityisesti 1990-luvulla, jolloin netti ja surffailu tekivät tuloaan.  Klubistamme oli aktiivinen edustus Lions-liiton Net-toimikunnassa.  Tietotekniikan osaajilla on edelleen kysyntää.  Tämä tietotaito on leijonatoimintaa tukien yritysten ja muiden yhteisöjen sekä myös yksityishenkilöiden käytössä. Klubimme avustaa muita klubeja siirryttäessä piirin uuteen nettiformaattiin.
  • Olemme jalkautuneet monenlaisiin aktiviteetteihin, jopa keräyslipas kädessä. Vuodesta 2010 olemme olleet mukana Ylen Hyvä -säätiön toteuttamassa Nenäpäivän keräyksessä.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin