Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Roihuvuori

KAUDEN KEVÄTRETKI

Lauantaiaamupäivä 14.5.2016 oli vähän pilvinen kokoontuessamme Katajanokan terminaaliin. Terminaali täpötäynnä ja huomasimme siellä Ihanaiset-lions ryhmän henkilöitä. Menimme Wine and Dine-ravintolaan, jossa meillä oli ikkunapöytä ja tarjoilija tuli ottamaan tilaukset vastaan. Nehän oli jo etukäteen pyydetty samoin se, että jokaiselle oma lasku. Presidentti Veikko oli saanut meille hyvin edullisen tarjouksen. Saimme pienen sekoilun jälkeen kaikki omat annoksemme ja ensin tietysti kohotimme maljan kauden viimeiselle klubikokoukselle ja keväälle.

Ruokaan ilmeisesti kaikki olivat tyytyväisiä ja sitten tuli laskun aika. Siitä se setviminen alkoi, yhteislasku! Kaiken kaikkiaan meni tunti ennen kuin saimme jokainen oman laskumme ja oikein, eli maissaolomme supistui kolmeen tuntiin.Tarjoilija ei todellakaan ollut tilanteen tasalla eikä omannut minkäänlaista päässälaskutaitoa.

Poistuimme viimeisenä laivasta ja villkaasti keskustellessamme huomasimme joutuneemme aivan outoon paikkaan. Onneksi pari virolaista henkilökuntaan kuuluvaa opastivat ja veivät meidät oikealle reitille. Kelin ollessa vähän epävakaa useimmat tyytyivät Sadamarketin lähialueeseen ostoksia varten.

Paluumatkalla pidettiin klubikokous ja klubivisa. Osa klubilaisista oli eksynyt kuuntelemaan Paula Koivuniemeä, mutta ehtivät kuitenkin kokoukseen. Presidentti Veikko muisti naispuolisia osanottajia suklaalevyllä ja rahastonhoitaja Rainer sai sydämenvahvistusta!

 

Kaikki halukkaat ehtivät vielä kuuntelemaan Koivuniemeä ennen satamaan saapumista.

Ohessa tiedottaja Pirkon ottamia kuvia matkan ravintolaosuudesta.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin