Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Roihuvuori

KLUBIN PIKKUJOULU

Perjantai-iltana 2.12.2016 klubilaiset suuntasivat kohti ravintola Sunnia, kahvila Engelin yläkertaan. Suurkirkko oli valaistu samoin Tuomaan markkinoiden alue, sää oli kirkas, oli mukava ihailla näkymää ennen sisäänastumista.  Olimme kabinetissa, joten oma rauha oli taattu. Harmittavan pieni joukkomme oli, vain 7 klubilaista oli mukana.

 

Useimmille paikka oli ennestään tuntematon, joten mielenkiinnolla odotimme millaisia herkkuja saamme syödäksemme. Miellyttävä tarjoilijatyttö palveli meitä ja selosti asiantuntevasti erilaisia viinejä kunkin tilaamaan ruokaan sopivaksi.

 

Aterian aikana ja uutta ruokalajia odotellessamme aihepiirit kulkivat sairauksien, kalan oikeaoppisesta käsittelystä erilaisiin resepteihin. Onneksi ruokaa oli jo jonkin verran nautittu, niin ei kuola valunut suupielistä juttuja kuunnellessa!

 

Pieni seremoniakin oli, koska lion Pirkko oli  täyttänyt puolipyöreitä ja sai kauniin kukkavihkon sekä onnittelulaulun koko joukolta, lisänä vielä lion Bruunon serenaadi.

 

Pikkuhiljaa jälkiruoan jälkeen rupesimme lähtemään kotia kohti. Oikein mukava ilta ja ruoka oli maukasta ja runsaat annokset.

 

Ylimmässä kuvassa muhkea kukkavihko.

 

Kuvassa pikkujoulun viettäjät.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin