Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Roihuvuori

Lokakuun klubikokous

Kokouksessamme oli kaksi vierailijaa: varapiirikuvernööri Veikko Teerioja ja Roihuvuoren kirkkoherra Kaskinen.

Klubikokouksen aluksi presidentti Pihkoluoma jakoi ansiomerkkejä: lion Rainer sai 20-vuotisesta lions-jäsenyydestä chevronin eli kansankielellä ”nastan” sekä 100% jäsenyysmerkin. Sellaisen saivat myös lion Pirkko ja lion Jokke.

Ruokailu oli seuraavana vuorossa ravintolan toivomuksesta.

Kirkkoherra Kaskinen esitteli itsensä. Hän tuli Lohjalta 4 vuottta sitten virkaansa. Perheessä on vaimo ja neljä lasta, joista nuorin on 11 vuotias.Myös ulkomaan komennuksesta on hänellä kokemusta, toimittuaan  siirtolaispappina Australiassa. Kuunneltuaan meidän klubilaisten esittelyt hän totesi olemaan valmis tekemään kanssamme yhteistyötä.

Aktiviteettitoimikunnan puheenjohtaja lion Jokke kertoi  menneistä ja tulevista tapahtumista.Uutena asiana oli Roihuvuori seuran kanssa palaveri  14.10. ja seuraavaan klubikokoukseemme tulee heidän puheenjohtajansa Matti Kinnunen mukaan.

Varapiirikuvernööri kertoi kertoi tehtäväalueensa koostuvan 5 alueesta ja 14 lohkosta, joissa yhteensä 74 klubia. Lion Teerioja itse kuuluu LC Helsinki/Kruunuhaka klubiin, jossa ollut 13 vuotta jäsenenä. Klubin jäsenmäärä on 30 henkilöä, suunnilleen puolet miehiä ja naisia.Aktiviteetit suunnilleen samat kuin meilläkin.

Ohessa muutamia poimintoja varapiirikuvernöörin puheenvuorosta: Kansainvälisestä toiminnasta varapiirikuvernööri nosti esiin satavuotisjuhlavuoden, samoin hän toivoi klubeilta aktiivista panostusta jäsenmäärän kasvattamiseksi Suomessa. Vinkiksi hän antoi yhteistyön leoklubien kanssa.

 

Ensi vuonna klubikokoukset siirretään uusittuun Puotilan kartanoon. Merkittiin nuorisovaihtomaksu maksettavaksi kertamaksuna.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin