Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS CLUB KYLMÄKOSKI

Joulu lähestyy

Tätä kirjoittaessa oikea talvi lumikinoksineen hakee vielä muotoaan, mutta toivotaan, että ainakin tänä talvena saataisiin sen verran lunta, että suksille päästäisiin myös täällä Pirkanmaalla.

Vaikka talvi tulee, ei Kylmäkosken leijonat mene talviunille, vaan ahkeroivat sen mitä koronarajoitukset antavat myöten. Marraskuun kuukausikokouksessa suunnittelimme loppuvuoden juttuja ja samalla saimme kuulla lion Jounin erittäin mielenkiintoisen esitelmän Pispalan Haulitornin peruskorjauksesta, missä hän on ollut itsekin mukana.

Viime viikolla lionit Ilpo ja Arto puolestaan veivät joulukuuset Tarpiakotiin. Nyt on mukavampi juhlia pikkujouluja ja ottaa joulua vastaan, kun kuuset ovat tunnelmaa luomassa.

Joulukuussa Kylmäkosken leijonat eivät kokoustele, vaan odottelevat koronatilanteen rauhoittumista. Sen sijaan monta muuta juttua tehdään koronarajoitukset huomioiden. Alustavasti voitaneen mm. mainita, (jollei maailmanmeno mene vallan päälaelleen koronan kanssa), että Leijonat ovat myymässä kasvattamiaan joulukuusia la 19.12.2020 klo 10-14 Sipilän liikekeskuksen vieressä. Joulukuusien hinta on 25;- eur/kpl. Tulethan sinäkin kuusikaupoille terveenä!


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin