Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

Lions Club Lempäälä

Kanava

Joulupadalta joulumieltä

Etenkin lapsiperheillä on auttamisen halua. Patavahteina lionit Pasi Laine (vas.), Erkki Koivisto ja Juha Suoniemi.

Joulupata tuo iloisen joulumielen, kertoo Auvo Mäkinen.Joulu on antamisen ja saamisen juhlaa. Sekä antajalle että saajalle tulee hyvä mieli. Tänäkin vuonna joulupadat toivat hyvää joulumieltä monelle.

 

Vuosi 2014 on ollut monelle vaikea. Lukuisat irtisanomiset ja lisääntynyt työttömyys ovat lisänneet usean perheen ja yksinäisen ahdinkoa. Lapsilla on paljon odotuksia, mutta vanhemmilla ei ole varaa toteuttaa niitä. Myös moni vanhus elää joulua niukkuudessa.

 

Pelastusarmeijan joulupadat ovat tuoneet suomalaisille toivoa jo vuodesta 1906. Pienetkin lahjoitukset ovat antaneet jouluilon vähävaraisille. Suomalaiset luottavat joulupatakeräysten avun menevän perille ja kokevat sen olevan luotettava tapa auttaa lähimmäisiä.

 

Lions Club Lempäälä Kanavan jäsenet olivat tänäkin vuonna joulupatavartiossa Ideaparkin edessä. Näki selkeästi, että ihmisillä on suuri halu auttaa. Suurin osa lahjoittajista teki rahalahjoituksia, mutta paljon annettiin myös vaatteita ja käytettyjä leluja. Olipa joku käynyt varten vasten ostamassa pienen paketinkin.

 

Silmät loistivat joulun valoa niin antajilla, kuin meillä patavahdeillakin.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin