Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

Lions Club Lempäälä

Kanava

Kesä alkaa liikennepuiston avajaisista

Liikennepuiston avajaiset ovat varma merkki kesän alkamisesta Lempäälässä. Kouluvuosi on juuri päättynyt ja mieli on täynnä kesän huumaa. Tänä vuonna tilaisuus keräsi paikalle noin 250 henkilöä.

 

Liikennepuiston tarkoituksena on lisätä lasten liikennetietämystä ja turvallista käyttäytymistä liikenteessä. Avajaisissa autot ovat koko ajan liikenteessä ja innokkaita liikenteen oppijoita on jonoksi saakka. Tapahtumassa oli paikalla Lempäälän VPK, joka järjesti pelastusnäytöksen. Heidän paloautonsa keräsi runsaasti kävijöitä. Samoin paikalle ehtinyt poliisiauto ja poliisipartio saivat kiinnostuneita lapsia ympärilleen.

 

Liikenteen vaaroista kertoi Matti Marjamäki. Hän vammautui pysyvästi moottoripyöräonnettomuudessa kahdeksan vuotta sitten. Matti esitteli omaa kypäräänsä ja kertoi sen pelastaneen hänen henkensä.

 

Lions Club Lempäälä Kanava on perustanut liikennepuiston 45 vuotta sitten lainavaroilla. Monet paikalla olleista vanhemmista ja isovanhemmista  ovat itsekin opetelleet liikennetaitoja puistossa.

 

Puisto on avoinna elokuun alkuun saakka arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 9-13.Lempäälän VPK:n nuoret esittelivät pelastustaitojaan.
Lempäälän VPK:n nuoret esittelivät pelastustaitoja...
Liikenteessä tulee helposti nälkä. Makkaraa, vohveleita, kahvia ja mehua oli tarjolla.
Liikenteessä tulee helposti nälkä. Makkaraa, vohve...

Matti Marjamäki kertoi omasta vammautumiseen johtaneesta moottoripyöräonnettomuudestaan. Sylissään Matilla on hänen henkensä pelastanut kypärä.
Matti Marjamäki kertoi omasta vammautumiseen johta...
Harvoin pääsee poliisiauton penkille.
Harvoin pääsee poliisiauton penkille.

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin