Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

Lions Club Lempäälä

Kanava

Sydäniskuri myös Hakkarin liikuntahalliin

Kun sydän pysähtyy, silloin on kiire ja avun on hyvä olla lähellä. Lions Club Lempäälä Kanava haluaa omalla tuellaan auttaa sairauskohtauksen saaneita selviytymään. Klubimme lahjoitti sydäniskurin Hakkarin liikuntahalliin.

 

Lionspresidentti Juhani Lavonen kertoi lahjoitustilaisuudessa, että sydäniskuri haluttiin lahjoittaa paikkaan, joka kokoaa runsaasti kuntalaisia. Urheilun lisäksi liikuntahallilla on runsaasti koulujen juhlia, veteraani- ja kansalaisjärjestöjen tapahtumia.

 

Lahjoitusta olivat kunnan puolesta vastaanottamassa yhteisöpalvelupäällikkö Erkki Häkli ja palvelupäällikkö Sari Juuti. Häkli kertoi kunnan puolesta olevansa iloinen yhteistyöstä yhdistysten kanssa ja siitä, että lionsklubi nostaa esiin kunnan kannalta tärkeitä asioita.

 

Sydäniskuri on sijoitettu näkyvälle paikalle liikuntahallin aulaan terveydenhoitajan oven viereen. Aiemmin klubi on lahjoittanut iskurin Lempäälään jäähallille.

 

Sydäniskurin käyttö on turvallista. Laite ohjaa käyttäjää äänikomennoilla eikä sillä voi aiheuttaa potilaalle vahinkoa.

 Auvo Mäkinen Lions Club Lempäälä Kanavasta esittelee sydäniskurin käyttöä lionspresidetti Juhani Lavoselle (vas.) ja Lempäälän kunnan yhteisöpalvelupäällikkö Erkki Häklille.
Auvo Mäkinen Lions Club Lempäälä Kanavasta esittel...
Sari Juuti ja Tapani Nyström ottivat vastaan sydäniskurin.Laitetta lahjoittamassa lionspresidentti Juhani Lavonen ja Auvo Mäkinen.
Sari Juuti ja Tapani Nyström ottivat vastaan sydän...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin