Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

Lions Club Lempäälä

Kanava

Vähävaraisille 2000 euron joululahjoitus

Henriikka Tarri vastaanottaa lionsklubimme lahjoituksen. Luovuttajina klubipresidentti Petri Mäkinen, rahastonhoitaja Olavi Mäkinen ja sihteeri Timo Rikkonen.

Lionsklubimme on halunnut muistaa koronajouluna 2021 vähävaraisia lempääläisiä perheitä. Luovutimme 40 kappaletta 50 euron ostokortteja Lempäälän ev.-lut. seurakunnan diakoniatyölle annettavaksi avuntarvitsijoille sosiaalisin perustein.


Seurakunnan diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri kertoo, että joka kerta lahjan saajista näkee ilon, jonka kukin lahja tuottaa. Saajat ovat hyvin kiitollisia. Tämä ilo on paras kiitos klubillemme.


Lionspresidentti Petri Mäkinen kertoo, että suuri osa lahjoitussummasta on kertynyt pullonpalautuskuiteista, joita ihmiset ovat jättäneet keräyskartioon Lempäälän S-marketin pullopalautusautomaatin vieressä. Eli lahjoituksen ovat mahdollistaneet tavalliset lempääläiset ihmiset.


Taloudellinen hyöty minkä klubimme saa erilaisista keräyksistä ja vapaaehtoistyöstä luovutetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin