Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LC Lempäälä /

Sääksjärvi

Joulutori

Joulutori ja Päivä Paloasemalla  -tapahtuma Sääksjärvellä oli menestys

Lauantaina 26.11. 2016 Lions Club Lempäälä Sääksjärvi naisklubi ja Sääksjärven VPK yhdistivät voimansa ja järjestivät Sääksjärven paloaseman pihassa ja aseman sisätiloissa riehakkaan ja iloisen, jouluisen tapahtuman.


Tapahtuma onnistui yli odotusten ja keräsi neljän tunnin aikana arviolta yli 1500 kävijää. Lions Clubin järjestämällä Joulutorilla vieraili itse Joulupukki, tarjolla oli poniajelua ja myyntipöydät notkuivat erilaisista jouluisista herkuista ja käsitöistä. Lions järjestäjän myynnin tuotosta puolet lahjoitetaan Punainen Sulka -kampanjaan syrjäytyneiden nuorten hyväksi ja toinen puoli paikallisten lasten ja vanhusten auttamiseen.


Päivä Paloasemalla -tapahtuma avasi valtakunnallisen paloturvallisuusviikon. Päivän aikana suuren suosion saavutti paloturvallisuusaiheinen tehtävärastirata, jossa ihmisillä oli mahdollisuus kokeilla esimerkiksi pienen tulipalon sammutusta. Jonoa paloautoajelulle riitti tapahtuman loppuminuuteille asti.


Sääksjärven VPK:n tavoitteena oli saada lisää jäseniä mukaan toimintaansa. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään tutustumisilta lähiaikoina. Kaikkiin osastoihin (hälytys-, nuoriso- ja naisosasto) mahtuu mukaan. Mikäli kiinnostus heräsi ota yhteyttä sivujen kautta.  Samoin Lions Club Lempäälä kaipaa innokkaita leijonia klubinsa toimintaan, ota yhteyttä Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry E-piiri E-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin