Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-I

LC Oulunsalo /

Salottaret

Aktiviteetit kaudelle 2015 - 2016

Syys 2015

Lahjoitus VAUVANVAIPPAKERÄYS Hope ry:lle

Monenlaisia vaippapaketteja kertyi yht. 14 kpl. Kaiken yli 500 vaippaa. Puuhanaisena toiminut Salotar Pirkko Haipus toimittaa lahjoitukset Hopelle.


 

Varainhankintaa haravointitalkoissa 19.10.2015

Joukko Salottaria oli taas talkoilemassa haravan varressa Hylkykarissa. Varoja kerättiin tuleviin hyväntekeväisyyshankkeisiin. Talkoissa mukana Elsi Antinan johdolla, Eila Korkiakoski, Maarit Saxholm, Eva-Maria Schromm poikansa kanssa, Paula Wiik, Airi Kärkkäinen ja Minna Hourula.

 

Toiset haravointitalkoot Jäälissä 24.10.2015

Sumusena lauantaipäivänä oli iloinen joukko Salottaria taas varainhankintatalkoissa haravat heilun rapiat 3 h. Puhdasta saatiin ja mukana olivat Elsi Antilan johdolla, Paula Wiik, Minna Närhi, Tuulia Suomela ja Tessa Teiksola.

 

Nenäpäivän lipaskeräykset ma 26.10. ja 30.10. Oulunsalossa

Salottaret ja Oulunsalon miesleijonat talkoilivat yhdessä nenälippaiden kanssa Oulunsalon kauppakeskus Kapteenissa ja S-Marketissa. Salottarista Paula Wiik, Eila Korkiakoski, Minna Hourula, Tuulia Suomela, Sanna Suomela, Minna Närhi, Päivi Harmainen, Maarit Saxholm, Inkeri Kontio-Myllyoja ja Elsi Antila talkoilivat kahden tunnin jaksoissa yhdessä miesleijonan kanssa. Kuvassa Arto Marttila ja Sanna Suomela.

 

 

Leivontatalkoot 30.10.2015 seuraavan päivän "Seniori-iltapäivä ulkona ja sisällä" -tapahtumaan

Salottaret ja LC Oulunsalon leidit talkoilivat yhdessä tulevaa yhteisporjektia varten.

 

Hyvä Päivä -teemalla järjestettiin Oulunsalossa "Seniori-iltapäivä  ulkona ja sisällä " la 31.10.2015

Lc Oulunsalo Salottaret ja Lc Oulunsalo ladyneen järjestivät yhdessä palveluaktiviteetin kohteena Oulunsalon Palvelutalossa ja kotona asuvat seniorit. Iloisesti palavat jätkänkynttilät lämmittivät kutsuvasti nuorisoseuran pihalla, jossa miesleijonat grillasivat makkaroita. Ulkoilukävely lähitienoilta sujui innokkaiden leijonien avustuksella. Sisällä salissa pöydät oli katettuna päiväkahvittelua varten, jonka aikana ohjelmassa oli Auvon Pumppu -orkesterin soitantaa, Salottarien kööri lauleli ja laulatti, Oulunsalon senioritanssijat esiintyivät ja leikittivät yleisöä. Lopuksi arvottiin vielä kaksi hemmottelupalkintoa Oulunsalolaisiin yrityksiin, sekä kaksi paria käsinkudottuja villasukkia. Yhteistyö onnistui hienosti ja yleisö oli tyytyväistä.

 


Talkoita joulumarkkinoita varten 12. ja 13.11.2015

Salottaret tekivät urakalla lanttu- ja porkkanalaatikoita Oulunsalon nuorisotalon keittiössä myytäväksi viikonlopun entisajan markkinoilla. Osa Salottarista leipoi kotiuuneissa myös herkullisia joululeivonnaisia. Klubilaiset lahjoittivat herkkukoriin yllätyksiä. Herkkuja kertyi niin paljon, että saatiin iso herkkukori, iso herkkukassi ja pienempiä lisävoittoja arvottavaksi.

 


 Entisajan Joulumarkkinat 14. - 15.11.2015 Oulunsalon museolla

Lc Oulunsalon kojulla myytiin talkoilla tehtyjä lanttu- ja porkkanalaatikoita, saaristolaisleipää, rieskaa, kampanisuja, joulukakkuja, torttuja yms. Torikauppiaina hääri kolmessa vuorossa molempina päivinä iloisia Salottaria. Joulumarkkinoilta saimme mukavan tuoton, josta riittää jaettavaksi eri kohteisiin.

 

Joululahjotus Hopen kautta kuusihenkiselle perheelle

 

Salottaret lahjoittivat 350 € edestä ruokaa ja lahjoja sekä lisäksi kutomiaan sukkia, lapasia ja leluja. Muutamat Salottaret leipoivat myös joululeipää ja kakun yms. jouluiloksi vähävaraiselle perheelle. Lahjoituksen toimittivat perille Mari Korpela ja Alli Isola, jotka välittivät tyytyväisen perheenäidin kiitokset klubille.Kevät 2016

 

Kultaisen Räpylän uimakilpailut 13.2.2016

 

Salottaret osallistuivat taas ainoana naisjoukueena Oulun alueen leijonien uintikisaan ja kultaa tuli ansaitusti. Toivottavasti ensi vuonna muistakin naisklubeita innostuisi joukkuita mukaan. Tapahtuma oli virkistävä, ja ilmassa poreili "urheilujuhlan tuntua", olihan kyseinen tapahtuma jo 40. Lc Oulu Avaimen järjestämä kilpailu. Salottaret Eila Korkiakoski, Tessa Tieksola, Paula Wiik ja ankkurina Minna Hourula.

 

 

 
VOM "Vastuu on meidän" Oulunsalon kouluille

 

VOM Vastuu on meidän -materiaali lahjoitettiin Oulunsalon neljän koulun kolmasluokkalaisille. Matriaalin toimittivat kouluille lion Liisa Kessti ja pastpresidentti Paula Wiik koulujen mediapäivän yhteydessä helmikuussa.

 

 
Palveluaktiviteetti Oulunsalon Salonkartanossa 27.2.2016

 

Kalevalanpäivn aattona Salottaret lauloivat ja kertoivat kalevalaisesta perinteestä, askartelivat asukkaiden kanssa kortteja, luettiin yhdessä lehtiä ja virkistyttiin puolin ja toisin. Kortit lähetettiin Salottarien kustantaman  tuttaville ja omaisille.

 

 Tervahiihtotalkoissa 12.3.2016

 

Salottaret Sanna Suomela, Jaana Lahtela, Minna Närhi, Inkeri Kontio-Myllyoja ja Alli Isola puolisonsa kanssa talkoilivat Tervahiihtotapahtumassa.

 

PuSu-varainkeruuaktiviteetti Stand Up-ilta 1.4.2016

 

Stand Up -ilta Oulunsalon nuorisoseurantalolla aprillipäivänä 1.4.2016 veti mukavan joukon ihmisiä, ja saimme avattua Punaisen Sulan -varainkeruutalkoot näyttävästi punaiset sulat korvissamme.

 

Leijon ammunnat 7.4.2016

 

Salottaret osallistuivat jo kolmannen kerran leijonien joka keväiseen leijona-ammuntaan Raksilan amupumaradalla. Tällä kertaa sonnustauduimme Punaisen Sulan teeman mukaisesti punaisiin sulkakorviksiin ja sulkapäähineisiin. Asupokaali ojennettiin meille viime vuoden asuista stetsoneista.

 

Ampumaan ehtivät tällä kertaa: Minna Närhi, Päivi Harmainen, Piritta Wunsch-Laine, Sanna Suomela, Tuulia Suomela, Mari Korpela ja Vuokko Palokangas.

 

Keväinen Kirpputori 14.5.2016

Ennätysmäärä kauppiaita saatiin Oulunsalon nuorisoseurantalolle ja tuotto oli komea Salottarien Punaisen Sulan kassaan.

Salottarie osallistui I-piirin LeijoNaiset-tapatumaan 23.4.2016

Raivintola Perlassa oli suuri joukko Salottarien edustajia paikalla. Päivä oli antoisa ja toisten klubien ideoista saatiin evästä myös omiin aktiviteetteihin.

Salottaria Leidit Lentoon tapahtumassa 7.5.2016

Sanna Suomela ja Piritta Wunsch-Laine antoivat oman panoksensa tapahtumaan, Sanna laulaen ja Piritta lunastaen myyntipöydän.  Tuulia Suomela kannatti Kultasirkkujen lättykassaa. Punaisen Sulan hyväksi.

Junasukkia OYSin vauvaosastolle 18.5.2016

Salottaret toimittivat taas yli 100 paria vauvasukkia jaettavaksi uusille pienokaisille kotituliaisiksi. Sukkia olivat ahkeroineet Paula Wiik ja Marja-Liisa Nurminen sekä ulkopuolinen lahjoittaja Leena Lahdenperä.

Siivoustalkoot Oulunsalon nuorisoseuralla palveluaktiviteetti 15.6.2016

Nuorisoseura antaa klubillemme tilan pitää kuukausittain klubi-illan ja muita aktiviteetteja, joten siivoamme ja kuuraamme talon lattiasta kattoon talkoilla. Talkoissa olivat mukana tälläkertaa: Minna Närhi, Paula Wiik, Marja-Liisa Nurminen, Tessa Tieksola, Päivi Harmainen, Linda Salo, Inkeri Kontio-Myllyoja, Piritta Wunsch-Laine ja Tuulia Suomela.Päivikin päivän PuSu-kahvila 16.6.2016 Oulunsalon Museolla

Saiteisessa säässä Salottaret paistoivat muurinpohjalättyjä klubin kätevässä telttakatoksessa. Paikalla oli tiivis tunnelma, vaikka sään vuoksi yleisöä Iso Ilon konserttiin olikin uskaltautunut vain kourallinen. Muuttama ropo jäi talkoista tuotoksi, mutta sitäkin mukavampi mieli yhdessä olosta. Istuva presidentti Minna Närhi luotsasi porukkaansa aina yhtä iloisesti kesälomaa kohti. Paikalla lisäksi Paula Wiik, Inekri Kontio-Myllyoja, Minna Hourula, Linda Salo, Pirkko Haipus, Liisa Kesti, Päivi Harmainen ja Tuulia Suomela.
Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry I-piiri I-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin