Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Liikenteenohjausta Syväsenvaaran koululla perinteisesti

 

LC Rovaniemi/Napapiirin leijonat olivat jälleen ohjaamassa liikennettä ja turvaamassa pienten koululaisten koulumatkaa ensimmäisenä kouluaamuna tiistaina 11.8.2021 Syväsenvaaran ala-asteella.

 

Syväsenvaaran ala-asteella on melkein 300 oppilasta, ekaluokkalaisiakin jopa 3 luokkaa, joten pientä vilskettä on aamuisin koulun läheisyydessä sekä teillä että koulun pihalla. Lasten vanhempia oli myös saattelemassa lapsiaan ja samalla "peukuttivat" leijonia liikenteenohjauksessa.

 

Lasten koulumatka sujui hienosti eikä mitään ongelmia ollut, vaan lapset pääsivät turvallisesti kouluun. Hieman sekä vanhempia että lapsia jännitti ensimmäinen koulupäivä.

 

Koulun rehtori tarjosi leijonille pullakahvit ja kahvittelun lomassa keskustelua muistakin leijonien aktiviteeteista ja millaista muuta yhteistyötä koulun kanssa voitaisiin tehdä. Esim. voitaisiin touhuta yhdessä pientä tietoiskua lapsille sähköpyörien, sähköpotkulautojen ym. kulkuvälineiden käytöstä koulumatkoilla, niissä tuntuisi olevan hieman kertaamisen ja opiskelun tarvetta myös.

 

 

Ari, Jarmo, Kauko ja Jukka-Pekka Syväsenvaaran koulun pihalla liikenteenohjauksen jälkeen.Napapiirin leijonat Ari, Jarmo, Kauko ja Jukka-Pekka liikenteenohjauksessa Syväsenvaaran ala-asteella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mannerheimin Lastensuojeluliitostakin oli mukana turvaamassa koululaisten koulumatkaa ensimmäisenä koulupäivänä.Liikenteenohjaajat ala-asteen pihalla liikenteenohjauksen jälkeen. Taustalla lapset kokoontumassa ensimmäiseen koulupäiväänsä Syväsenvaaran ala-asteella. Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin