Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Vaihtokokous Pyhällä 22.-23.5.2021

 

LC Rovaniemi/Napapiirin klubimme vaihtokokous on saatu pidettyä "fyysisesti paikalla ollen" koronarajoitusten hieman lievennettyä. Nyt päätettiin lähteä kokoustamaan porukalla pitkän etäkokousjaksoilun jälkeen hieman kauemmas ja paikaksi valikoitui Pyhätunturi ja siellä lion Timo Rantalan järjestämä ja omistama upea paritalomökki.

 

Paikalle saatiin väkeä mukaan 10 henkilön verran, joka oli ihan sopivasti majoitusta ajatellen.

Pyhätunturille lähdettiin kimppakyydeillä ja perille lion Timo Rantalan paritalomökille saavuttiin puolen päivän maissa kipakan kylmän tuulisen ja sateisen ja välillä hieman lumisateisenkin sään vallitessa.

 

Kokouksen ohjelmassa oli majoittautumisen ja tervetuliaisten jälkeen ruokailu Luontokeskus Cafe Loimussa sekä tutustuminen Luonto- ja kulttuurikeskus Naavaan, joka oli mielenkiintoinen tutustumiskokemus mm. Pyhä-Luoston kallioperän kiviin, saamelaisten perinteisiin pyhiin paikkoihin ja erilaisiin alueen luonnon eläimiin ja lintuihin.

 

Luontokeskuksen jälkeen pidettiin mökillä vaihtokokous, jossa palkittiin ansioituneita klubin jäseniä. Vuoden Leijonaksi valittiin jäsenjohtaja/webmaster Helena Tuulaniemi, myös klubin sihteeeri Pertti Mattanen, rahastonhoitaja Ari Niva sekä klubin presidentti Jarmo Jokelainen palkittiin. Kaikille paikalla olleille lioneille annettiin myös ruusu. Nykyinen klubimme presidentti Jarmo luovutti vastuun ja "käädyn" tulevan kauden uudelle presidentille Anna-Maarit Jokelaiselle, joka hymyssä suin otti tehtävän vastaan. Kuukausiarvonnan voitti mökin isäntä Timo Rantala.

 

 

Kokouksen jälkeen lähdettiin tutustumaan Pyhä-Luoston kansallispuistoon kävellen melkoisen kylmässä ja tuulisessa ja hieman lumisateisessakin säässä päätyen Isokurun kodalle makkaranpaistoon iloisessa tunnelmassa. 

Kansallispuiston jälkeen oli illan ohjelmassa saunomista, lepäilyä, hieman karaokea ja vapaata seurustelua iltapalaa nauttien ja euroviisujen finaalia seuraten.

 

Sunnuntaina runsaan ja maittavan molempien presidenttien valmistaman aamupalan ja mökin siivousten jälkeen lähdettiin kotimatkalle iloisin ja tyytyväisin mielin, sillä reissu oli todella antoisa ja mukava.

 

Suuri ja lämmin kiitos Timo Rantalalle, joka järjesti meille mahdollisuuden kokoustaa ja majoittua loistavassa paritalomökissään. Kiitos myös kaikille kokoukseen osallistuneille!

 

 

Kuvia Pyhätunturin vaihtokokouksesta voit katsoa alla olevista valikoista klikkaamalla.

 

 


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin