Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Suomen Lions-liitto ry

 

 

 


Suomen Lions-liitto järjestönä

 

Suomen Lions-liitto on valtakunnallinen kattojärjestö, jonka lionsklubit perustivat 24.10.1960 hoitamaan valtakunnallista yhteistyötä, maanlaajuisia kampanjoita ja tukemaan klubien toimintaa.

 

Liitto järjestää nuorisovaihtoa, kouluttaa ja valmentaa sekä vastaa Suomen lionsklubien kansallisista ja kansainvälisistä aktiviteeteista ja yhteistyöstä. Suomen Lions-liitossa on 920 lionsklubia, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on yli 23 000.


Suomen Lions-liitto kuuluu kansainväliseen Lions Clubs International -järjestöön, joka on maailman suurin palveluklubien järjestö. Siihen kuuluu 1,4 miljoonaa jäsentä 210 maassa ja yli 47 000 lionsklubissa. 

 

Suomi kuuluu maailman aktiivisimpiin lionsmaihin. Suomi on maailman 13. ja Euroopan neljänneksi suurin jäsenmaa.

 

Lionien nuorisojärjestönä toimivia leoklubeja on Suomessa 20 ja niissä noin kaksisataa 12–30-vuotiasta jäsentä.

 

Jäsenprofiili (kauden 2016-2017 lopussa) miehiä 79,62 %, naisia 20,38 %


Kotimainen teema 2017–2018

Tue nuorta itsenäisyyteen – Stöd unga till självständighet

 

Toiminta-ajatus

Tuemme yhteistyössä paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti lasten ja nuorten tervettä elämää ja kehitystä. Autamme vammaisia, ikääntyneitä, perheitä ja muita apua tarvitsevia. Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia  sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla. Toimintamme on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta.

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin