Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Ryhdy Sinäkin leijonaksi!

Haluatko Sinäkin olla mukana auttamassa avun tarpeessa olevia kanssaihmisiä? LC Vantaankoski - Vandaforsenin jäsenenä saat tilaisuuden vaikuttaa yhteisösi elämään joka päivä

  • antaa tukea paikallisesti tai kansainvälisesti
  • kehittyä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti osallistumalla ohjelmiimme, yhteisön palveluprojekteihin ja tapahtumiin
  • helpottaa paikallisia ja kansainvälisiä humanitaarisia ongelmia
  • kehittää suhteita sekä paikallisiin että kansainvälisiin yhteisöjen ja yritysten johtajiin.

 

LC Vantaankoski - Vandaforsen tarjoaa innostavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa. Samalla Sinulla on tilaisuus käyttää osaamistasi ja kykyjäsi alueemme apua tarvitsevien auttamiseen.

 

Ajatellaanpa vaikkapa parhaillaan rakennettavaa ja klubimme toiminta-alueelle muuttavia lähes 27.000 ihmistä. Heidän sijoittumisessaan uuteen ympäristöön on monenlaisia haasteita, joissa voimme olla yhdessä mukana auttamassa!

 

Klubin toimintaan osallistuminen tukee myös omaa henkistä hyvinvointia. Saat kokea työsi palkitsevuutta niin pienissä kuin isommissakin hankkeissa. Kaikki on Sinusta itsestäsi kiinni.

 

 

Klubitapaamiset

 

Kuukausittaiset klubitapaamiset muodostavat Lions-toiminnan rungon. Klubimme kokoontuu kesäkuukausia lukuunottamatta yleensä kuukauden 3. torstaina klo 18.30. Paikkana on useimmiten Bykulla osoitteessa Vanha Nurmijärventie 182. Toisinaan teemme myös vierailuja, jolloin voimme tutustua mielenkiintoisiin alueemme toimintoihin tai yrityksiin.

 

Klubin hallitus kokoontuu joka kuukauden toisena keskiviikkona, tavallisimmin jonkun hallituksen jäsenen kotona. Jokainen jäsen on oikeutettu osallistumaan hallituksen kokoukseen, varsinkin siinä tapauksessa, että osallistuminen edelliseen klubitapaamiseen ei ole ollut mahdollista.

 

Sääntömääräisiä kokouksia pidetään kaksi kertaa vuodessa. Syksyllä on vuosikokous ja keväällä vaalikokous, jossa valitaan seuraavan toimintakauden virkailijat.

 

LC Vantaankoski - Vandaforsen on tullut tunnetuksi innokkaasta matkailusta. Yhdessä on käyty Virot, Saarenmaat, Laatokka, Pielinen, Vilna, Patmos. Roomaankin oltiin menossa, mutta  Eyjafjalla-tulivuoren purkaus 17.4.2010 siirsi hanketta.

 

Myös kotimaa on tullut tutuksi vaikkapa Runebergilla Porvooseen puksuttaessa, Bengtskärin majakalle keinuessa, ja jokavuotinen Ylläksen matka on yhtä hiihtämisen ja kulinarismin juhlaa...

 

Uusia matkoja on jälleen tiedossa. Matkat maksaa jokainenluonnollisesti itse, mutta niiden antamat hienot yhteiset kokemukset ovat elämän parasta antia.

 

  • Jos jäsenyys kiinnostaa Sinua,.

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin