Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Veljiämme muistellen

Klubimme viimeinen perustajajäsen on poissa

LC Vantaankoski/Vandaforsenin viimeinen elossa ollut perustajajäsen Jaakko Haltia kuoli 11. kesäkuuta Vantaalla. Hän oli syntynyt Helsingissä 28. elokuuta 1933.


Lue lisää


Terva oli aina valmis auttamaan

Kun oli kyse aktiviteetista, jossa tarvittiin ryhtymistä ja käden taitoja, oli veli ”Terva” aina mukana. Oli sitten kyse kokoustilamme remonttihommasta tai luonnonhoitotöistä: kaikissa tällaisissa käytännön taitoja vaativissa askareissa hänen kokemuksensa oli kullanarvoista.


Lue lisää


Pentti oli laulava herrasmies

Pentti opittiin tuntemaan hillittynä, aina lähimmäisiään kunnioittavana herrasmiehenä


Lue lisää


Urpo Aimonen in memoriam

Klubimme yksi kantavia persoonallisuuksia, Melvin Jones -jäsen, veljemme Urpo Aimonen menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen 10. helmikuuta 2013 Peijaksen sairaalassa, Vantaalla.


Lue lisää


Cande in memoriam

Vår uppskattade medlem Carl-Anders Gustafsson, mera  känd under namnet  Cande, avled  den 9 juli  efter en längre tids sjukdom. Cande som hade varit aktiv på många håll led av sin försämrade rörelseförmåga  under de  senaste åren.


Lue lisää


Harry Olander on poissa

Klubimme pitkäaikainen jäsen Harry Olander nukkui pois mökillään Tammisaaren Långholmenissa 20.7.2016. Klubiimme hän liittyi 1.1.1964 eli vain muutama kuukausi sen perustamisen jälkeen.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin