Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Harry Olander on poissa

Klubimme pitkäaikainen jäsen Harry Olander nukkui pois mökillään Tammisaaren Långholmenissa 20.7.2016. Klubiimme hän liittyi 1.1.1964 eli vain muutama kuukausi sen perustamisen jälkeen.

 

Veli Harry tunnettiin klubissamme ystävällisesti hymyilevänä ja rauhallisena. Hän ei puhunut paljoa, mutta silloin kun hän sen teki, kannatti kuunnella. Silloin puhui yli viiden vuosikymmenen Lions-kokemuksen ääni.

 

Lions-toiminnan ohella Harry tunnettiin vahvana yhdistys- ja seuratoiminnan vaikuttajana.  Koko ikänsä nykyisen Vantaan kaupungin alueella eläneenä hän osallistui paikallisten ihmisen elämän eri rientoihin: nuorisoseura- ja maamieseuratoimintaan, metsästyseuraan, urheilutoimintaan, vapaapalokuntaan ja hän oli aktiivinen myös veteraanien asiassa.

 

Helsingin maalaiskunnassa 23.3.1935 syntyneenä Harry Olander osallistui aktiivisesti myös alueen kunnalliselämään sen kasvaessa Vantaan kaupungiksi.

 

Viime vuosina Harry Olander viihtyi erityisen hyvin mökillään Tammisaaressa ja myös Lapissa, jossa hän vietti paljon aikaa.

 

Jäämme klubissamme kaipaamaan Harryn myhäilevän levollista viisautta.

 

Teksti: Thorleif JohanssonSuomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin