Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Ladytoiminta

- Mitähän noilla ladyilla on mielessä, veljet pohtivat klubin 30-vuotisjuhlassa.Veljet pyörittävät ladyja joulujuhlissa. Heimokin vaikka kipsi jalassa.Herraklubi

Vaikka lions-klubi on perinteisesti ollut herraseura eikä klubimme ole Lions-järjestön uusiutuneista toimintaperiaatteista huolimatta
suostunut suosiollisesti ottamaan jäsenikseen naisia, ovat omat ladymme aina olleet kiinteästi mukana työssämme.

Monissa klubeissa he ovat ryhmittyneet ”johtavan ladyn” eli presidentin puolison ympärille kokoontuen säännöllisesti ja toimeenpannen jopa omia aktiviteetteja.

Meidän klubimme ladyen järjestäytyminen ei ole ajoittaisista yrityksistä huolimatta saanut kannatusta. Lady-toiminta on klubissamme ollut sitoutumatonta ja vapaata. Kullakin veljellä on mahdollisuus tarjota ladylleen tilaisuus tulla mukaan joukkoomme. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että ladymme ovat ottaneet kutsumme vastaan ja ovat tulleet mukaan, kun heitä on tarvittu.

Huolenpitoa ja tasavertaista mukanaoloa

Ladyt ovat luonnollisesti saapuvilla joulu- ja kevätjuhlissamme, mutta eivät pelkästään seuralaisinamme, vaan myös huolehtimassa Bykullan pöytien kattamisesta, juhlahuoneiston koristelusta ja tarpeen vaatiessa jopa juhlien ohjelmasta ja tarjoilusta.

Nappulakisoissa heidän työskentelynsä kisaravintolassa, kirpputorilla ja toimitsijoina on muodostunut kisojen onnistumista ajatellen korvaamattomaksi.

Ladyt ovat jo klubimme toiminnan alkuvuosina 1960-luvulla huolehtineet silloisella Vantaan Yhteiskoululla järjestämiemme muotinäytösten ja kahvikonserttien tarjoilusta ja jopa omakätisesti ommelleet kahvipöytiin pöytäliinat, joiden olinpaikasta ei tänä päivänä liene varmaa tietoa. Sen sijaan klubimme lippu on varmassa turvassa lady Elina Holopaisen omin käsin ompelemassa arvokkaassa kantopussissa.

Viime vuosina virinneessä matkailuharrastuksessamme ladyt ovat olleet runsaanlaisesti mukana seuranamme ja turvanamme liikkuessamme oudoilla mailla. Ladyllemme on myös ollut tilaisuus osallistua vuosittain toukokuussa järjestettyyn kevätkisaan ja siellä omassa sarjassaan osoittaa taitonsa muun muassa tikanheitossa, ammunnassa ja luonnontunte-muksessa.

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin