Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Vuosien varrella on urheiltu

Terve sielu terveessä ruumiissa - myös leijonan kehossa. Tämä viisaus yhdistettynä leikkimieliseen kilpailuhenkeen on vienyt leijonia lentopalluharrastuksesta ampumahiihtoon ja -hölkkään. Viime vuosina kisat ovat muuntuneet kevättapahtumaksi, jossa on mukana uusia lajeja pienoiskivääriammunnasta tikanheittoon ja luontoaiheista petanqueen.

Lentopalloharrastus

1980-luvulla oli lentopalloinnostus valloittanut myös Lions-klubit ja tietysti myös Vantaankosken klubin. Kilpailtiin pallonlyönnin parissa useita vuosia ja säännöllisiä harjoituksia pidettiin joka viikko Myllymäen koulun salissa. Jaksettiinpa käydä vielä Hämeenkylän Yhteiskoulunkin tiloissa paikallisen klubin harjoituksissa.

Menestystäkin koettiin klubien välisessä kilpailussa, mutta kun muutamat klubit alkoivat ottaa riveihinsä lentopallon ”ammattilaisia” jäätiin lehdelle soittelemaan ja innostus alkoi hiipua. Ehkä ikäkin alkoi painaa ja priimusmoottorin Risto Raskun jäätyä pois klubista, palloilu vähitellen jäi ja vain satunnaisesti osallistuttiin klubien välisiin otteluihin.

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin