Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Aluefoorumit käynnistyivät 

Ester Nurminen ja Runo Järvinen Itä-Helsingin musiikkiopistosta  esittivät osan 1 Barriéren sonaatista kahdelle sellolle.

II alueen alufoorumi pidettiin 22.10.2019 Roihuvuoren kirkon seurakuntasalissa alueen puheenjohtaja Erkki Pihkoluoman johdolla. Tilaisuus alkoi kahden nuoren sellistin Ester Nurmisen ja Runo Järvisen kauniilla sellonsoitolla. 

 

Ohjelma jatkui piirikuvernööri Jenni Luomalan puheenvuorolla ajankohtaisita asioista.  Jenni kertoi mm perusteilla olevasta uudesta kulttuuriklubista ja suunnitelmista perustaa uusi klubi Kalasatamaan. Hän kertoi myös Kontulan klubin jäsenhankinta-aktiviteetista, jossa alueen uudet asukkaat kutsuttiin tervetuliaisbrunssille. Kutsu oli jaettu heille tervetuliaiskassissa. 


Timo Heinonen Kontulan klubista kertoi Campaign 100- hankkeesta. 100% lahjoituksista LCIF:lle menee apurahoihin ja ohjelmiin, jotka tukevat lionien tekemää palvelua. Klubit voivat tehdä lahjoituksia Campaign 100:lle aktiviteettitililtään. N-piiri on tällä hetkellä lahjoitusten osalta kolmannella sijalla.


Kari.T. Piela Pähkinärinteen klubista kertoi ARS-säätiöstä, sen adresseista ja ARS-ritareista. Klubit voivat halutessaan hankkia ARS-ritarin arvon jäsenilleen ja käyttää sen rahoittamiseen aktiviteettitiliään. 

 

Leena Kuismanen Porvoon Blankasta kertoi mm että Vantaalla klubit tekevät yhteistyötä nuorisovaihtoasioissa. Piirin sivuille on tulossa lomakkeita ja ohjeita nuorisovaihdosta ja myös vuosikello.  Ensi kesän nuorisoleirin järjestää C-piiri. 


Lopuksi käytiin vielä vilkasta keskustelua toiminnan uudistamistarpeesta mm jäsenhankintaa silmällä pitäen sekä jäsentemme koulutustarpeista Facebookin ja Instagramin käytön osalta. Koulutuksen tulisi olla riittävän selkeää ja jäsenten tarpeet huomioon ottavaa.

 

Teksti ja kuvat:
Arja Oksanen

Aluefoorumissa keskusteltiin ajankohtaisista asioista .
Aluefoorumissa keskusteltiin ajankohtaisista asioi...
Piirikuvernööri Jenni Luomala kertoi mm suunnitelmista perustaa uusi klubi Kalasatamaan.
Piirikuvernööri Jenni Luomala kertoi mm suunnitelm...
Timo Heinonen kertoi Campaing 100:sta
Timo Heinonen kertoi Campaing 100:sta
Kari.T. Piela kertoi ARS-asioista ja
Kari.T. Piela kertoi ARS-asioista ja
Leena Kuismanen nuorisovaihtoa koskevista asioista.
Leena Kuismanen nuorisovaihtoa koskevista asioista...
Osallistujia kuuntelemassa esityksiä.
Osallistujia kuuntelemassa esityksiä.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram