Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Anne Berner liittyi Soihtuihin "Ask one" -kysymyksen johdattamana

Liiton puheenjohtajapari Tuomo ja Kaija Holopainen toivotti Anne Bernerin ja Tuula Collianderin tervetulleiksi Soihtujen jäseniksi.Uusi Lastensairaala 2017 hankkeen tukiyhdistyksen ja säätiön puheenjohtaja Anne Berner liittyi Vuosaaressa toimivan LC Helsinki / Soihtujen jäseneksi syyskuun kuukausikokouksessa. Vieraana kokouksessa oli myös Suomen Lions-liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen, joka oli tehnyt Anne Bernerille Ask one -kysymyksen edellisellä viikolla Vuosaaressa pidetyn Lions Forumin ja Kuvernöörineuvoston illallisella. Anne Berner oli tilaisuuden juhlapuhuja.

 

Anne on Vallila Interior Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän on myös Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan puheenjohtaja. Vuonna 2009 hänet valittiin vuoden Liikemieheksi. Keväällä 2013 hän aloitti Leijonan luola -sijoittamisohjelmassa televisiossa.

 

Anne Berner lupautui illallisella tuomaan kaksi uutta jäsentä, joista ensimmäinen, tukiyhdistyksen varainhankinnasta vastaava Tuula Colliander otettiin myös LC Helsinki / Soihtujen jäseneksi, Annen toimiessa kummina. Anne Bernerin kummina toimii klubin jäsenjohtaja Kaija Holopainen.

 

Molemmat uudet jäsenet esittäytyivät kokouksessa ja heidät otettiin vastaan juhlallisin Lions-seremonioin. Soihdut toivottivat uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi kuohuvan puolukkajuoma-maljan kera.

 

Teksti: Päivi Suorsa-Jäppinen

Kuvat: Antti Tuomikoski


Ennen tilaisuuden alkua Liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen sytytty soihdun Soihtujen majakkaan.
Ennen tilaisuuden alkua Liiton puheenjohtaja Tuomo...
Soihtujen toinen varapresidentti Seija Suorsa otti vastaan jäsen- ja kummilupaukset. Ensiksi jäsenlupauksen antoi Anne Berner ja hänen kumminaan kummilupauksen antoi Kaija Holopainen. Kuvassa jäsenlupaustaan antaa Tuula Colliander ja sitten kummilupauksen antoi Anne Berner.  Annesta siis tuli samana iltana viidessä minuutissa sekä jäsen että kummi.
Soihtujen toinen varapresidentti Seija Suorsa otti...
Jäsenlupauksen annettuaan uusi jäsen sai jäsenmerkin kummiltaan.
Jäsenlupauksen annettuaan uusi jäsen sai jäsenmerk...
Jäsenlupauksia juhlittiin alkoholittomalla kuplivalla puolukkamehulla.
Jäsenlupauksia juhlittiin alkoholittomalla kupliva...
Suomen suurin naisklubi oli saanut kaksi uutta jäsentä.  Jäsenmäärä on nyt 53.
Suomen suurin naisklubi oli saanut kaksi uutta jäs...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram