Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Annen terveiset Kansainvälisestä vuosikokouksesta Las Vegasista

Koulutuksen päätteeksi kauden 2018-2019 N-piirin kuvernööri Heikki Tuomala yhdessä puolisonsa Annen kanssa. Anne toimii N-piirin kirjeenvaihtajana Conventionissa Las Vegasissa.Lions-järjestön kansainvälinen vuosikokous Convention on meneillään Las Vegasissa Yhdysvalloissa.  Kokous on alkanut 29.6. ja päättyy 3.7.2018.  Ennen vuosikokouksen alkua kauden 2018-2019 kuvernöörit osallistuivat kolmipäiväiseen kuvernöörikoulutukseen.  
N-piiristä koulutukseen osallistui luonnollisesti Heikki Tuomala, joka nimettiin Oulun vuosikokouksessa 9.6.2018 virallisesti kuvernöörielektiksi.  Convention päättyy 3.7.2018 kansainvälisen presidentin ja piirikuvernöörien virkaanasettamiseen. 
Ohessa kuvasatoa koulutusosuudesta ja lauantaina 30.6. järjestetystä lippumarssista.
N-piirin nettisivujen kuvavastuussa matkalla on Tuomalan puoliso Anne Sokka-Tuomala.  Hän vastaa myös N-piirin Facebook-sivujen kuvista Conventionista.

Antti Tuomikoski, N-piirin toimituksessa Tikkurilassa

Annen terveiset Las Vegasista

"Terveiset Las Vegasin DG-seminaarista sekä 29.6. alkaneesta Conventionista eli vuosikokouksesta. Las Vegas on toivottanut meidät hyvin lämpimästi vastaan, niin   tunnelman kuin lämmönkin puolesta, parhaimmillaan n. +44C.

 

Elektien päivät ovat täyttyneet opiskelusta aamusta iltaan ti-pe Jari Rytkösen johdolla. Tuleva presidentti Gudrun Yngvadottir avasi tiistaina 26.6. seminaarin.  Hänen innostavat sanansa sekä seminaariluennoitsijoiden luennot mm. Nadja Comanescun,  ovat antaneet meille Lions-tietoutta tulevalle kaudelle. Täällä on 742 DG:tä sekä puolisot. 

 

Torstai päätti seminaarin DG-diplomien kera ja perjantain aloitti Convention paraati, mihin saapui jo muitakin vuosikokoukseen osallistuvia Lioneita.

 

Puolisoiden taustatuki aikataulutusten kanssa on olennainen osa Lions-toiminnassakin. Tätä painotti myös tulevan presidentin puoliso Jon Bjarne heti alussa puolisoseminaarissa ja saimme mukaan mm. terveellisen elämäntavan oppaan sekä jumppaohjeita!

 

Lauantaiaamu alkoi klo 6.10 lippujenhaulla paraatia varten ja useammat illat ovat päättyneet vasta klo 22 jälkeen.  Keskiviikkona esiinnyimme kaikki pohjoismaat yhdessä Hard Rock Cafessa ”Get together” tutustumisillassamme, mukana oli myös puheen pitänyt Heimo Potinkara puolisonsa Tuiren kanssa. 

 

Paraatissa me kaikki Fennoskandian maat marssimme yhdessä ja Gudrunin ansiosta aloitusnumerona oli 3.  Palatessamme hotellille vastassa oli satojen metrien jono paraatiin lähtijöitä.

 

Upeat eri maiden asut, marssibandit sekä kärjessä kulkeneet vanhat autot oli upea näky ja nosti koko paraatin tunnelmaa. Me lauloimme perinteisen ”Falleri, falleraa” -laulun. Suomen joukkoa johti liiton uusi puheenjohtaja Pirkko Vihavainen ja Suomi-kylttiä kantoi puolisonsa Markku. Mukana eturivissä olivat Susanna Gustafsson, Kaarina ja Erkki Laine B-piiristä sekä C-piiristä Tuire ja Heimo Potinkara.  Kansainvälisillä johtajilla oli oma kuljetus ja kv-johtaja Markus Flaaming osallistui siihen." 

 

Suomen ryhmällä yhtenäiset asusteet

 

"Me suomalaiset olemme herättäneet huomiota jo heti lentokentällä yhtenäisen pukeutumisen ansiosta.  Sininen pikeepaita suomilipuin edessä sekä takana Finland Lion on aloittanut monta keskustelua, kiitokset Forsellin Antille! Samoin väkijoukossa on olut helppo löytää toisemme sen ansiosta.

 

MGM-hotelli, missä lähes kaikki tapahtuu, on USAn suurin hotelli sekä maailman kolmanneksi suurin n. 16 000 majoituspaikalla. Las Vegas kerää tänä päivänä konferenssivieraiden lisäksi mm. paljon eri-ikäisiä juhlijoita ja varsinkin kalifornialaisia nuoria tänne.

 

Muhkea leijonasymboli myös aulassa sopii Lioneille, sen edessä on hyvä ottaa selfieitä ja ryhmäkuvia.

 

Lauantai-iltapäivällä muiden teemaseminaarien lisäksi osallistuimme kansainvälisten johtajaehdokkaiden esittelyyn, missä Markus Flaaming esitteli Heimo Potinkaran. Puheet saivat kestää yhteensä 2 minuuttia, Heimon puhe oli juuri sopivan mittainen! (Jonkin ehdokkaan mikrofoni hiljennettiin liian pitkän esittelyn johdosta.)"

 

"Nyt sanon hyvää yötä.  Kello on täällä 1.57 ja aamulla klo 9.30 alkaen vuosikokous jatkuu."

 

T. Anne ja DGe Heikki

 


Iltajuhlassa Suomen Lions-liiton kuvernöörit 2018-2019 puolisoineen Liiton puheenjohtajan 2018-2019 Pirkko Vihavaisen johdolla. Keskellä Vihavaisen puoliso Markku Vihavainen kannattelee Finland-nimikylttiä.
Iltajuhlassa Suomen Lions-liiton kuvernöörit 2018-...
Kuvernöörielektit puolisoineen matkalla Suomesta USA:han Las Vegasiin.  Oikealla N-piirin tuleva kuvernööri Heikki Tuomala.
Kuvernöörielektit puolisoineen matkalla Suomesta U...
Las Vegasissa kuvernöörielektit otti vastaan lähes oikea mutta vain suurempi ja villimpi ja väriltään kultaisempi leijona.
Las Vegasissa kuvernöörielektit otti vastaan lähes...
Paraatiin osallistui myös LCI:n 3.6.2018 virkaan asetettava kansainvälinen presidentti Gudrun Yngvadottir puolisoineen.
Paraatiin osallistui myös LCI:n 3.6.2018 virkaan a...
Paraatiin osallistui myös kansainvälisen hallituksen uusi jäsen (kaudelle 2018-2020) Heimo Potinkara ja puolisonsa Tuire Potinkara.
Paraatiin osallistui myös kansainvälisen hallituks...
N-piirin tuleva kuvernööri tapasi paraatin päätteeksi LCI:n  tulevan kansainvälisen presidentin 2018-2019 Gudrun Yngvadottirin.
N-piirin tuleva kuvernööri tapasi paraatin päättee...
Koulutusvaiheen aikana otettu kuva: kv-presidenttipari Aggarwal ja kuvernöörielektipari Tuomala.
Koulutusvaiheen aikana otettu kuva: kv-presidentti...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram