Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ehdokkaat kauden 2016-2017 kuvernööritiimiin

N-piirin kolmihenkiseen kuvernööritiimiin tullee uudeksi jäseneksi eli 2. varapiirikuvernööriksi Heikki Tuomala Loviisasta, sillä hänet asetettiin tehtävään ainoana ehdokkaana.  Kuvernööriksi nousee odotetusti 1. varapiirikuvernööri Aarne Kivioja ja ensimmäiseksi varapiirikuvernööriksi 2. varapiirikuvernööri Timo Auranen.

Valinnat suoritetaan piirikokouksessa 16.4.2016.

Määräaikaan 15.1.2016 klo 24.00 mennessä N-piirissä ehdokkaiksi asetettujen lyhyet esittelyt:

Piirikuvernööriehdokas: 1. varapiirikuvernööri Aarne Kivioja

Aarne Kivioja toimii nyt N-piirin ensimmäisenä varapiirikuvernöörinä; piirihallituksessa viides vuosi menossa Ollut katastrofiasioitten vastuuhenkilö.

LC Helsinki/Pakinkylän jäsen vuodesta 2000, presidentti 2005-2006

Kivioja on koulutukseltaan lääketieteen ja kirurgian tohtori; Helsingin yliopiston dosentti ja HUS:n osastonylilääkäri.  Sivutoimina asiantuntijatehtäviä mm. Työeläkeasiain muutoksenhakulautakunnassa ja Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnassa sekä Valvirassa.  Harrastuksia Päijänne, metsänhoito ja kanoottiretkeily.

1. varapiirikuvernööriehdokas: 2. varapiirikuvernööri Timo Auranen

Timo Auranen toimii nyt N-piirin toisena varapiirikuvernöörinä; piirihallituksessa menossa toinen vuosi.

LC Helsinki/Vuosaaren jäsen vuodesta 2009, presidentti 2012-2013

Auranen on tehnyt työuransa Suomenlahden Merivartiostossa ja jäänyt sieltä 27 virkavuoden jälkeen eläkkeelle johtokeskusupseerin virasta.  Läheisimpiä harrastuksia ovat kuntoliikunta ja historia.

2. varapiirikuvernööriehdokas: DC Heikki Tuomala

Heikki Tuomala on toiminut N-piirin piirihallituksessa sekä lohkon puheenjohtajana että alueen puheenjohtajana ja toimii nyt ARS-toimikunnan puheenjohtajana. Piirihallituksessa on siis menossa kolmas vuosi.

LC Lovisa-Loviisan jäsen vuodesta 2006, presidentti 2010-2011.

Tuomala toimii myynti- ja markkinointipäällikkönä ohutlevyteollisuuteen keskittyneessä Brione Oy:ssä.  Yhtiöllä on kytkentä Lions-toimintaan siten, että Brione on antanut Lions-liikkeen Pohjoismaiden Yhteistyöneuvoston NSR:n hankkeeseen suunnitteluapua.  (Antanut apua aurinkokeittimien peltiosien suunnitteluun; alun perin kyse on LC Helsinki/Pohjois-Haagan hankkeesta ”Aurinkokeittimiä Afrikkaan”.)

Teksti ja kuvat: Antti Tuomikoski
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram