Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

FDI instituutti Suomessa
Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua kansainväliseen FDI koulutusinstituuttiin Suomessa ja suomeksi. Loistava mahdollisuus kehittää omia taitoja lionskouluttajana sekä parantaa osaamista työelämää varten. 

 

Kouluttajienkoulutusinstituutti on kolmipäiväinen instituutti joka auttaa kehittämään ja laajentamaan lionskouluttajien joukkoa, jotta kouluttajia löytyisi lionsorganisaation jokaiselle tasolle.

 

Opetusohjelmassa keskitytään lionjohtajien taitojen kehittämiseen, ja käydään läpi tekniikoita, joilla voidaan parantaa koulutusohjelmien tarjoaman koulutuksen laatua ja valmennustekniikoita. 

FDI instituutin suorittaminen antaa pätevyyden toimia kouluttajana RLLI ja ELLI koulutusinstituuteissa. Varsinkin ELLI instituutit kannattaa piirien huomioida omissa koulutusohjelmissaan.

 

Koulutusryhmän koko on 20 osallistujaa. Koulutus pidetään Tampereella 22-24.5.2021. Joulukuun alkupuolella päivitetään hakemuslomakkeet kansainvälisille sivuille.

Hakuaika kurssille päättyy 21.2.2021.

 

Kurssi peruutetaan helmikuun lopussa, ellei kurssille ole tulossa riittävästi osallistujia. Kurssin järjestämiseen voi tulla muutoksia koronatilanteen vuoksi.

 

Käytännön ohjeet instituuttiin hakemiseen: 

Huomaathan, että ennen hakemuslomakkeen lähetystä tulee lomakkeelle kerätä suositukset, joten toimi pian hakemuksesi kanssa. Suositeltavaa on laittaa hakemuspaperi kiertoon viimeistään joulukuun 2020 loppuun mennessä. HUOM! Tällä hetkellä hakemuslomake onkin vielä vanha, siellä lukee Tukholma, mutta uusi päämajasta luvattu päivittää joulukuun alussa, eli varmaan oikea kaavake pian näkyy. Kysymykset ovat aivan samat, joten niihin voi jo pohtia vastaukset ja sopia allekirjoitusten saamisesta.

 

·   Täytä hakemus huolellisesti omalta osaltasi tietokoneella, jotta teksti on selkeästi luettavissa ja skannattavissa. 

·  Tulosta lomake ja allekirjoita se itse. 

·  Skannaa lomake ja lähetä sähköisesti allekirjoittajille kiertoon. 

·  Viestiin mukaan kaikki allekirjoittajat, jotta kaikilla tiedossa on liikkuvat lomakkeet. 

·  Allekirjoittajat

o   Piirikuvernööri, jonka alueelta hakija on, täyttää lomakkeen ensin omalta osaltaan ja toimittaa täydennettäväksi muille allekirjoittajille. 

o   Moninkertaispiirin GLT-koordinaattori;  

o   Kuvernöörineuvoston puheenjohtaja;  

o   Oman piirin koulutusjohtaja

o   Viimeinen allekirjoittaja palauttaa lomakkeen hakijalle mielellään suoraan sähköisenä. 

·  Hakija itse huolehtii lomakkeen lähettämisestä käsiteltäväksi määräaikaan, 21.2.2021, mennessä.


Lisätietoja instituutista, hakemuslomakkeen, esimerkkiaikataulun ja kuvaukset käsiteltävistä aiheista löydät täältä:  https://www.lionsclubs.org/fi/resources-for-members/faculty-development-institute 

Lisätietoja koulutusjohtajalta ()

MD-GLT Aarno Niemi

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram