Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Finlandia ja Unlimited lahjoittivat uunin yksihuoltajalle Costa Ricaan

Isänsä menettänyt tyttö ihailee äitinsä Finlandialta ja Unlimitediltä saamaa lahjaa: uunia.  Perheen isän kuollessa äidistä tuli kuuden lapsen yksihuoltaja.  Ennen perheen perustamista leipurina työskennellyt äiti saa nyt uunista apua perheen elättämiseen. Leo Club Helsinki/Unlimited ja Lions Club Helsinki/Finlandia lahjoittivat yhdessä uunin costaricalaiselle Marlene Espinozalle. Marlene jäi viime vuonna leskeksi ja kuuden lapsen yksinhuoltajaksi.

Mies oli perheen elättäjä, joten heidän taloudellinen tilanteensa romahti perheen isän kuoleman jälkeen. Marlene työskenteli ennen lapsien syntymää leipurina ja toivoi voivansa palata tähän työhön elättääkseen perheensä. Uuden uunin kanssa lisätulon tekeminen on mahdollista, leojen ja leijonien ansiosta.

Välikätenä toimi Tiina Laajala, Leo Club Unlimitedistä.  Hän oli viime vuonna vapaaehtoistyössä Costa Ricassa ja tutustui isänsä menettäneeseen kuusilapsiseen yksinhuoltaperheeseen.  Kotiin palattuaan Tiina kertoi asiasta omassa Leo-klubissaan ja he saivat heti finlandialaiset mukaan.  Näin hoituu pienimuotoinen kansainvälinen Leo- ja Lions-toiminta parhaimmillaan, sujuvasti ja nopeasti.

Kimmo Juntunen
LC Helsinki Finlandia
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram