Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Helsingeläisiä osallistui ravintolapäivään

LC Vantaa Helsinge osallistui PopUp-ravintolapäivään, kokkeina, keittäjinä ja paistajina ja onnistuneesta aktiviteetista innostuneina haluavat kertoa tapahtumasta:

Yksi Helsingen perusarvoista on innovatiivisuus. Emme pitäydy pelkästään vanhoissa kuvioissa vaan pyrimme tilaisuuden tullen löytämään uusia juttuja. Klubimme osallistuminen PopUp-ravintolapäivään 21.11.2015 oli osoitus tästä. Hurja työmäärä, yhdessä tekemisen ilo ja lopulta onnistumisen riemu siivittivät tapahtumaamme.

 

Kokeile ja innostu! Klubimme jäsen Eila, joka toimii ravintoloitsijana Kaaressa ja presidenttimme Raija rohkaisivat meitä osallistumaan Ravintolapäivään. Eila myös tarjosi oman ravintolansa keittiön, jossa valmistimme kaikki ruoat, leivonnaiset ja muut tuotteet ja mikä tärkeintä, ammatti-ihmisen ohjauksessa.

 

Oli siinä vispilällä kokoa, kun sekoitimme 40 litran riisipuurokattilaa. Pullia paistoimme uunissa yhtä aikaa 150 kappaletta ja leipiäkin taisi mahtua uuniin kerralla muutama kymmen. Monet työt tehtiin kolmen hengen ryhmissä, iloisella mielellä.

 

PopUp-ravintolamme sijaitsivat Kilterin koululla ja Övre Nybackan tiloissa. Molemmissa asiakkaita kävi mukavaan tahtiin. Asiakkaat tulivat lounaalle ja ostivat lohi- tai kinkkukiusauksen, leivontapöydästä muutaman kakun tai joululimpun ja ottivat vielä kupposen kahvia ja voisilmäpullan. Myös jouluinen riisipuuro ja borschkeitto maistuivat. Palaute oli myönteistä, kiitoksia sateli.

 

Presidentti Raija on työmyyrä, joten ennakkoluulottomasti hän uskalsi ottaa Ravintolapäivän toimintasuunnitelmaansa ja sai meidät innostumaan asiasta. Klubilaiset ovat toivoneet yhdessä tekemistä ja sitä löytyi tässä aktiviteetissa kaikille, kukaan ei ollut tarpeeton. Samalla me virkistymme, tutustumme paremmin toisiimme ja sitoudumme klubiin.

 

Ravintolapäivän tuotolla voimme jakaa hyvää mieltä vantaalaisille lapsille ja nuorille.

 

Lue lisää .

 

 

 

Teksti ja kuvat: Irmeli Kolehmainen

LC Vantaa/Helsinge

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram