Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Hyvän tekeminen yhdistää

Matti Arpiainen, Niklas Carlstedt, Helena Pietinenja Juha Kallio tapasivat hyvällä asialla, lahjoitukset lähtivät lahjakorttien muodossa eteenpäin.Kuva Teija Loponen

Viikissä vietettiin tiistaina lämminhenkinen hetki. Koolla oli kolme hyvää työtä ja hyvää mieltä aikaansaavaa tahoa, Pihlajamäen leijonat, seurakunnan diakoni ja paikallinen K-kauppias.

Malmin seurakunnan diakoni Helena Pietinen sai vastaanottaa pullean kirjekuoren, joka sisälsi Lions Club Pihlajamäen ja kauppias Niklas Carlstedtin merkittävän lahjoituksen lahjakorttien muodossa. Lahjakortit diakoniatyöntekijät jakavat Viikin alueen lapsiperheille.

-Tässä on ihan yksinkertaisesti takana hyvän tekeminen, totesi kauppias halustaan auttaa tarvitsevia.

Viikin K-market täyttää pian neljä vuotta ja lähes alusta lähtien kaupan tuulikaapissa on ollut Pihlajamäen leijonien pullopanttilappujen keräyslipas. Pullopalautuksista saatavat rahat leijonat lahjoittavat eteenpäin paikallisen nuorison hyväksi.

-Harmillisesti tuo laatikko on jo useaan kertaan jouduttu uusimaan, kun se silloin tällöin murretaan auki, mutta nykyään tyhjennämme sen varsin tiuhaan, kertoi LC Pihlajamäen presidentti Juha Kallio.

Lähikaupan ja leijonien yhteistyö on poikinut paljon muutakin. Kaupalla on järjestetty muutamaan otteeseen Auta lasta, auta perhettä -keräyksiä vähävaraisten iloksi, tosin nyt korona-aikaan nekin on pitänyt perua.

-Tämä koronarajoitusten aika on saanut sellaista patoutunutta ideatulvaa aikaiseksi. Kunhan rajoitukset poistuvat, on meillä hyviä ideoita, joita voimme yhteistyössä toteuttaa, paljastivat kauppias Carlstedt ja Juha Kallio.

Teija Loponen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram