Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Hyvin me käveltiin! Kävellään myös vuosikokouksessa

Otarannan kauniit maisemat kutsuvat kävelylle.

Koko perheen Lions Kävelyviikko järjestettiin 6.-14. toukokuuta. Tuttuun tapaan jälleen sai liikkua missä halusi ja miten halusi, yksin, kaverin kanssa, klubiporukalla tai muussa ryhmässä.

 

Ykköspaikan askeleissa otti LC Helsinki Aurora, askeleita peräti 5674292. Kaikkiaan askeleitaan kirjanneiden 35 klubin joukosta löytyy useita miljoonakerholaisia ja niiden joukossa ovat N-piiristä myös LC Vantaa Komeetat ja LC Helsinki Viapori.

Koko tuloslista on alla liitteenä.


lionska776vely_tuloslista.png




Valtakunnallinen Lions Terveyskävely vuosikokouksessa

Lions Terveyskävely – toteutetaan myös Otaniemessä vuosikokouksen yhteydessä. Siellä kävellään rantaraitilla 400 metrin kierrosta ympäri, ihastellaanvehreää rantamaisemaa, tavataan tuttuja ja kohotetaan samalla kuntoa. Haastettakin on tarjolla:  jokainen vuosikokouskävijä haastetaan kiertämään 5 kierrosta eli 2 km. Leikkimielisenä kisailuna on piirien välinen kierrosten keräys.

 

Lions Terveyskävely on kaikille avoin. Niin kokousosallistujille kuin kaikille muillekin.

Lions Terveyskävelyyn voi osallistua omaan tahtiin milloin vain viikonlopun aikana. Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys on paikalla perjantaina 9.6. klo 14-18, jolloin tapahtuma on myös avoin yleisölle.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram