Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Iiriksen auditorio tupaten täynnä kauden avajaisissa

Iiris-keskuksen auditorio oli tupaten täynnä kauden avajaisissa 28.9.2014.  Ennen tilaisuuden alkua jaettiin vuosikirjat.  Lähes kaikista klubeista oli edustaja niitä hakemassa.  Lohkon puheenjohtajille jäi vain muutama laatikollinen klubeille toimitettavaksi.

Juhlapuhujana oli tulevaisuu-dentutkija, tohtori Mika Aaltonen, maamme tunnetuimpia entisiä huippujalkapalloilijoita. Värikkään kansainvälisen esityksensä hän aloitti kaukaa renesanssiyhteiskunnan ajoilta jatkaen tulevaisuuteen.

Liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen muistutti valtakunnallisen veteraanitapahtuman lähestymisestä 8.10.  Niin ikään hän kertoi leijonaorganisaation kansainvälisestä kolmivuotisesta tavoitteesta: palvellaan vuosien 2014-2017 aikana 100 miljoonaa ihmistä liikkeen 100-vuotisjuhlavuoden 2017 kunniaksi.  Meille suomalaisille leijonille vuosi 2017 on kaksinkertainen satavuotisjuhlavuosi.  Silloin tulee sata vuotta kuluneeksi sekä Suomen itsenäistymisestä että kansainvälisen Lions-liikkeen perustamisesta.

Illan puheissaan kuvernööri Sini Eloholma sai esittää kiitokset Iiris-keskuksen edustajalle, kv-yksikön päällikölle Timo Kulmalalle.  Sini kertoi, että tänä syksynä Iiris-keskukselle suunniteltu lahjoitussumma (1.500 €) on jo lähes saatu kerätyksi.  Lahjoitussummalla hankitaan kuntoutuspihaan leikki- ja kuntoutusvälineitä Iiris-keskuksen esittämien toiveitten mukaisesti. 

Niin ikään kuvernööri sai mm. kertoa, kuinka piiri tulee ohjatusti huolehtimaan Iiris-keskuksen kuntoutuspihan syys- ja kevättalkoista.  Klubit tulevat hoitamaan talkoot alueittain aluejohtajien johdolla.  Aloitusvuotena eli kaudella 2014-2015 talkoitten järjestelyvastuu on IV-alueen klubeilla, alueen puheenjohtajan Marja-Leena Coleruksen johdolla.

Teksti ja kuvat: Antti Tuomikoski


 
Iiris-keskuksen auditorio oli tupaten täynnä kauden avajaistilaisuudessa.
Iiris-keskuksen auditorio oli tupaten täynnä kaude...
Kuvernööri Sini Eloholma esitti kiitokset Näkövammaisten Keskusliiton kv-yksikön päällikölle Timo Kulmalalle siitä, että saimme jälleen kokoontua Iiris-keskuksen tiloissa.
Kuvernööri Sini Eloholma esitti kiitokset Näkövamm...
Juhlapuheen piti tohtori Mika Aaltonen, entisen huippujalkapalloilijan nuorekkuudella ja värikkyydellä.
Juhlapuheen piti tohtori Mika Aaltonen, entisen hu...
Liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen kertoi sekä Liiton että kansainvälisen Lions-organisaation lähiajan tapahtumista.
Liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen kertoi sekä ...
Piirikuvernöörin omasta klubista LC Helsinki Aurorasta oli kauden avajaistilaisuudessa näyttävä 10 lionin edustus.
Piirikuvernöörin omasta klubista LC Helsinki Auror...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram