Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Iiriskeskuksen kevättalkoot

Riemastuttavan iso joukko osallistui Kuntoutuspihan ja Arvo-viriketilan talkoisiin keväisenä ja hieman koleana keskiviikkona 27.4.2022.

 

Meitä oli 15 ahertajaa. Kontulasta Rantala Raimo ja Maisa, Heinonen Timo ja Pirjo ja Pentti Väisänen,  Vartiokylästä Hyvönen Arto ja Hämäläinen Markku, Kruunuhaasta Sarvanto Marja,  Idästä Juha Sinkkonen,  Pro Culturasta Heinonen Oivi,   Revonsalmesta Raino Heinonen,  Soihduista Kaija Holopainen, Vuosaaresta Tuomo Holopainen, Komeetoista Marja-Leena Colerus ja Helsingestä Arja af Heurlin.

 

Pihalla meidät toivotti tervetulleeksi lasten taiteilema banderolli kiitoksineen. Pihan siistiminen sujui sutjakkaasti. Trampoliini jäi toistaiseksi kokoamatta. Takapihalla oli kuntoutettavia lapsia ohjaajineen pihaleikeissä. Lapsia tuli tervehtimään Viki -koira jakaen pipareita. Toimintaterapeutti Venla Puhakainen ja fysioterapeutti Titta Nylund toivat kahvikärryn ihanine briosseineen palkkioksi työstä.

 

Muutamia päiviä aiemmin olivat Kruunuhaan kolme lionia Markku Talvio, Otfried Blümchen ja Aarne Pulliainen kunnostaneet Aistipolun turvalliseen käyttökuntoon.

 

Meillä oli mukava ja iloinen yhdessä tekemisen meininki.

 

Kuvat ja teksti Arja af Heurlin

Lasten taiteilema banderolli toivotti meidät tervetulleiksi.
Lasten taiteilema banderolli toivotti meidät terve...
Talven hiekat pois!
Talven hiekat pois!
Trampoliinin  kokoamisyritys
Trampoliinin kokoamisyritys
Viki-koira kävi jakamassa lapsille pipareita.
Viki-koira kävi jakamassa lapsille pipareita.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram