Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Innostunut joukko ideoi uutta teemaklubia 

Teemaklubi-illassa keskusteltiin innokkaasti ja esitettiin hyviä ideoita.

Viitisentoista osallistujaa oli kokoontunut Teemaklubin perustamisiltaan ravintola Nyyrikkiin maanantaina 12.8.2019.  Jäsenjohtaja Merja Carlander ja piirikuvernööri Jenni Luomala olivat yhdessä kutsuneet sen  koolle. 

Jo esittelykierroksella kokouksen alussa kävi ilmi, että paikalla oli asiasta  kiinnostuneita ja kokemustakin omaavia osallistujia. Esimerkiksi Tuula Kaipainen LC Helsinki/Viaporista kertoi järjestäneensä vanhuksille monenlaisia kulttuuritapahtumia ja virkistysretkiä niin oman klubinsa kuin muidenkin tahojen kanssa. Monissa teatteriesityksissä ja taidenäyttelyissä oli käyty, uudessa Amos Rexissäkin. Eeva Ouni LC Vantaa/Vernissa puolestaan kertoi esimerkkinä vanhusten ulkoilu- ja virkistystapahtuman Haltialassa. Sen järjestäjinä olivat olleet lionsklubit Vantaan Avia ja Vernissa sekä Hakaniemen klubi Helsingistä. Osallistujille oli tarjottu kyyditys ja munkkikahvit ja ohjelmassa oli ollut myös musiikkiesitys. Tapahtumassa oli ollut 100 osallistujaa ja kustannukset olivat olleet 100 euroa.  
 
Vilkasta keskustelua käytiin perusteilla olevan uuden Leijona-yhteisklubin päätavoitteista. Klubi toimisi ilman aluerajoja ketterästi pop up auttamisen periaatteella. Se voisi järjestää kulttuuri- ja virkistystapahtumia ikäihmisille, työttömille ja omaishoitajillekin.

Kauden 2013-2014 piirikuvernööri Heikki Saarinen toi esiin omana ideana klubin perustamisen näkövammaisille ja sai Merja Carlanderin ottamaan siitä kopin.

Illan päätteeksi sovittiin jo klubin järjestäytymiskokouksestakin. Se pidetään maanantaina 9.9.2019 klo 18 ravintola Pohjanakassa. Kokoonkutsujaksi valittiin Eeva Ouni.

 

Teksti ja kuvat: Arja Oksanen

Jäsenjohtaja Merja Carlander ja piirikuvernööri Jenni Luomala iloitsivat onnistuneesta illasta.
Jäsenjohtaja Merja Carlander ja piirikuvernööri Je...
Tuula Kaipaisella oli paljon kokemusta erilaisten kulttuuri- ja virkistystapahtumien järjestämisestä.
Tuula Kaipaisella oli paljon kokemusta erilaisten ...
Eeva Ouni oli onnistunut tuomaan mukanaan paikalle asiasta kiinnostuneita jäsenehdokkaita.
Eeva Ouni oli onnistunut tuomaan mukanaan paikalle...
Paikalla oli myös liiton varapuheenjohtaja Matti Reijonen puolisonsa Hilven kanssa. Matti Reijosen vieressä seisomassa Heikki Saarinen puolisonsa Leenan kanssa.
Paikalla oli myös liiton varapuheenjohtaja Matti R...
Tässä yleistietoa teemaklubeista.
Tässä yleistietoa teemaklubeista.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram