Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Intia korostui lionien kansainvälisessä vuosikokouksessa

N-piiri toivottaa Timo Aurasen (kesk.) tervetulleeksi ottamaan kauden 2017-2018 hoitoonsa. Vas. varapiirikuvernööri Heikki Tuomala Anne-puolisonsa kanssa ja oikealla kauden 2016-2017 piirikuvernööri Aarne Kivioja puolisonsa Tuulan kanssa.

- Intialaisten suuri määrä ja näkyvyys korostuivat Chicagossa 30.6.-4.7.2017 pidetyssä kansainvälisen Lions-organisaation vuosikokouksessa.

 

Tätä mieltä oli vuosikokouksesta 6.7.2017 Suomeen palannut piirimme kuvernööri Timo Auranen.

 

Kansainväliseen vuosikokoukseen saapuu joka vuosi yli 20.000 lionia eri puolilta maailmaa, ja nyt heitä oli siis erityisesti Intiasta.

 

Toiminnasta esillä oli erityisesti yhdessä tekeminen, mutta sisältöpuolella Suomen kaltaiselle maalle haasteita antavat teemat.

 

- Kansainvälisinä teemoina olivat diabetes ja nälkä, mutta ne eivät kosketa niinkään Suomea, jossa terveyden- ja sosiaalihuolto jo hoitavat näitä asioita yhteiskunnan puolelta, Timo pohdiskeli.

 

Suhde nuorisoon on mielenkiintoinen. – Sen sijaan, että nuoret ovat auttamisen kohteina, heidät voisikin ottaa mukaan toteuttamaan itse erilaisia hankkeita, Auranen totesi.

 

Timo nosti esiin myös erään näkökulman:

 

Chicagon poliisin autoissa lukee: ” "We Serve and Protect - With Respect." (Me palvelemme ja suojelemme – kunnioittaen).

 

- Se oli siis kuin laajennus meidän leijonien “Me palvelemme” –teemasta, hän sanoi.

 

Kaiken kaikkiaan vuosikokous oli ollut yhtä suurta hengen nostatusta ja innostamista. Seuraavan kerran se pidetään Las Vegasissa 29.6.-3.7.2018.

 

Teksti ja kuvat: Thorleif Johansson

 

 

 

 

 

Timo Auranen kertoo kuulumisia Aarne ja Tuula Kiviojalle.
Timo Auranen kertoo kuulumisia Aarne ja Tuula Kivi...
Timo Auranen aloittaa reippaalla mielellä kauden 2017-2018.
Timo Auranen aloittaa reippaalla mielellä kauden 2...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram