Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Itsenäisyyspäivän lipunnosto Martinlaaksossa

Suomen Lions-liiton entinen puheenjohtaja Markus Flaaming puhumassa Martinkeskuksessa järjestetyssä lipunnostotilaisuudessa 6.12.2015.

LC Vantaa/Kaivoksela järjesti lipunnoston Martinkeskuksen eli Martinlaakson vanhan ostarin päädyssä 39. kerran. Lipunnostoon osallistui noin 150 henkilöä. Lipun nosti partiolippukunta Koskenhaltioiden Kuningaspingviinit-vartio (13-15 vuotiaat partiolaiset). Vantaan Naislaulajat ja Oltermannikuoro lauloivat Lippulaulun.


PCC, IDe Markus Flaaming piti puheen, jossa hän mainitsi mm. että sotiemme veteraaneja on elossa vielä noin 24.000 ja heistä alle 3.000 on sotainvalideja. Sotiemme veteraanit ovat keski-iältään yli 90-vuotiaita kunniakansalaisia.


Tuen tarve heille kasvaa, ja ehdottomasti tuen antaminen on todella tarpeellista. Veteraanien määrä vähenee joka päivä. Meidän tulee olla kiitollisia kaikille veteraaneille, kun voimme elää vapaina ja riippumattomina kansalaisina. Veteraanimme ovat antaneet meille oivan esimerkin positiivisesta mielestä ja sinnikkyydestä saamalla pidetyksi isänmaamme vapaana vaikeinakin aikoina.


Tänään me saamme jälleen kerran olla kiitollisia veteraaneille, että voimme ylväinä nostaa siniristilippumme salkoon itsenäisyytemme merkiksi. Yhdessä meissä on voimaa rakentaa tulevaisuutta entistä ehommaksi.

 

Puheen jälkeen Vantaan Naislaulajat ja Oltermannikuoro lauloivat Suomen laulun.

 

Sen jälkeen Pizzeria Della Casa järjesti kahvitarjoilun itsenäisyyspäivän kunniaksi.


 

Kuva: Thorleif Johansson

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram