Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi Ystävänpäivänä Hyvän Paimenen kirkossa

Ystävänpäivän konsertin esiintyjät Jaakko Ryhänen (oik.) ja Seppo Hovi kukitettuina.
Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi esiintyivät Hyvän Paimenen täpötäydessä kirkossa 14.2.2017. Ystävänpäivän konsertti oli nimeltään "Muuttuvat laulut". 

Ohjelma koostui monipuolisesta musiikista: Mozartista ja Merikannosta Malmsteniin, negrospiritualeista amerikkalaisiin, suomalaisiin ja venäläisiin laulelmiin.

Jaakko Ryhänen on myös ulkomailla tunnettu oopperalaulaja.  Kirkon akustiikka teki oikeutta Ryhäsen esiintymiselle.  Säestäjänä toimi pianisti Seppo Hovi.  Musiikkineuvos Hovi taustoitti illan musiikkiohjelmaan, kun hän esitti aina laulujen välissä pari kolme minuuttia kestäneen tarinan.  Tarina liittyi seuraavaksi esitettävään lauluun, sen säveltäjään tai sanoittajaan, heidän lähettämiinsä kirjeisiin taikka esimerkiksi laulun syntyvaiheen historialliseen tilanteeseen. 

Ihanan sydämen kakku

Konsertti päättyi kahvitarjoiluun ja herkulliseen perinteiseen kakkupalaan.  Lady Leena Aulio kertoi, että ainakin epävirallisesti kakku on saanut uuden, ystävänpäivään paremmin sopivan nimen, "Ihanan sydämen kakku".

Tilaisuuden järjestivät LC Helsinki Pakinkylä ja LC Helsinki Aurora sekä Pakilan seurakunta. Tilaisuuden avasi Pakinkylän klubin presidentti Mikko Holmberg.

Antti Tuomikoski 
Herkullinen, Ystävänpäivänä uuden epävirallisen nimen saanut "Ihanan sydämen kakku".
Herkullinen, Ystävänpäivänä uuden epävirallisen ni...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram