Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Jokileijona-kävely on kevään merkki

N-piirin IV-alueen Jokileijona-kävely käveltiin sunnuntaina 28.4.2019 Tikkurilassa, Veininmyllyltä Jokirannan koulun tapahtumapihalle.  Reitin varrella olleet rastit luontoaiheisine kysymyksineen kiinnostivat lapsia, nuoria ja aikuisia.

 

Vantaan kaupunki on aina huomioinut tapahtuman.  Nyt kaupungin tervehdyksen toi apulaiskaupunginjohtaja Jukka T. Salminen.

 

Laulutervehdyksen esitti Laurus Nuorisokuoro.  Kuoroa on alusta alkaen – vuodesta 1995 –  johtanut Heidi Harinen.

 

Jokikävelyn avajaistapahtumassa Lions-liiton N-piirin nelosalue toi 3.500 € rahalahjoituksen HYKS:n lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:lle.  Lahjoituksen luovutti N-piirin nelosalueen puheenjohtaja Marja-Leena Colerus ja sen vastaanotti HYKSin syöpälasten yhdistyksen varapuheenjohtaja Sonja Vuorela.  Syöpälasten perheitä oli kutsuttu osallistumaan myös kävelylle.

 

Lahjoituksella hankitaan lasten keinuja ja ne sijoitetaan Kuortinkartanoon.  Nimittäin Pertunmaan Kuortissa sijaitseva kartano on Kympin lasten suosituimpia kesäpaikkoja.

 

Kuvakoosteeseen on koottu muutamia ulkoilupäivän tapahtumia.

 

Vantaan Tikkurilassa Jokileijona-kävelyn järjestivät LC Vantaa/Avia, LC Hiekkaharju-Sandkulla, LC Vantaa/Simonkylä, LC Vantaa/Vernissa ja LC Tikkurila-Dickursby.

 

Teksti: Olli Ranniston haastattelusta Antti Tuomikoski

Kuvat: Riitta Dahlberg ja Antti Tuomikoski
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram