Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Jouluksi vedet viilenevät

Joulun aikaan vedet ovat viileämpiä, ennustaa Suomen Epätieteellisen Seuran puheenjohtaja ja LC Helsinki / Floorankentän jäsen Jaakko Koskinen.

 

Tämän virallisen lausunnon hän antoi Jaakon päivänä 25.7.2017 Helsingin Kolera-altaan äärellä juuri ennen kuin hän heitti omaa ennustustaan tukevan Jaakon päivän kylmän kiven altaaseen.

 

Laajaa mediajulkisuutta saanut perinne alkoi vuonna 1995, ja kaikkina vuosina kylmän kiven heittäminen on toiminut. Aina ovat vedet olleet talvella kesän lämpötiloja viileämpiä.

 

Ennustuksen toteutumista vauhdittamaan altaaseen on vuosien varrella heitetty mm. laavakivi, avaruudesta noudettu kivennokare ja jopa ulkoavaruuden kääpiöplaneetta.

 

Tänä vuonna kivi oli haettu Eduskunnan rakennustyömaalta. Kivi oli rakennuksen peruskivi, ja se noudettiin perustuslakivaliokunnan kokoushuoneen alta. Jotta koko perustuslaki ei menisi lonkolleen ja sote-uudistus vaarantuisi, kivi joudutaan palauttamaan takaisin rakennustyömaalle. Siksi altaaseen heitetyssä kivessä oli projektia helpottava, prosessikaavion mukainen naru, jolla kivi hilattiin takaisin laiturille.

 

Kylmien vesien kesän jälkeen jäämme innolla odottamaan Jaakko Koskisen ennustuksen toteutumista.

 

Viileneviä vesiä ennustaa Jaakko Koskinen Suomen Epätietellisestä Seurasta. Seuran jäsenyyden ehto on, että on täysin epätietoinen ainakin jostakin asiasta. 

Teksti ja video: Thorleif Johansson

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram