Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Jouluostosten lomassa autettiin lasta ja perhettä

Nuori rouva antamassa omaa lahjaansa neljän klubin yhteiskampanjaan.

Jouluostosten lomassa ihmiset osallistuvat aktiivisesti "Auta lasta - Auta perhettä" -kampanjaan.  Tämä juttu ja ensimmäinen kuva on neljän klubin yhteisaktiviteetista K-supermarket Mustassapekassa 12.12.2015.  Lapsia ja perheitä on autettu monessa muussakin klubissa.  Julkaisemme mielellämme kuvia eri puolilta piiriä järjestetyistä aktiviteeteista. - Jäämme odottamaan kuvia teksteineen.

 

Neljän klubin yhteisaktiviteetti

 

Lauantaina 12.12.2015 olivat LC Hki/Käpylä, LC Hki/Metsälä ja LC Hki/Oulunkylä sekä  Vantaa / Forte  tekemässä yhdessä hyvää K-supermarket Mustapekassa. Kannoimme kortemme kekoon tällä kertaa Auta Lasta - Auta Perhettä  -teemalla.

 

Ihmisten halu auttaa lapsiperheitä oli suorastaan mykistyttävä. Haluammekin kiittää Mustapekan asiakkaita, kauppias Jouni Ekholmia ja hänen mahtavaa henkilökuntaansa jälleen kerran keräyksen onnistumisesta. 

 

Saimme kerättyä tavaraa 3.612,84 euron edestä. Se on todella huikeaa!
Kaikki kerätyt tuotteet on nyt toimitettu Oulunkylän Ensikotiin ja sieltä ne käytetään joulun tuomiseen vauvaperheisiin.

 

Lopuksi vielä yksi mieleen jäänyt tapahtuma:

 

Eräs rouva tuli kauppaan hieman kiireisen oloisena.  Kerroin hänelle Auta Lasta Auta Perhettä -keräyksestämme. Hän hymyili, otti lapun ja lähti ostoksille. Hetken kuluttua hän palasi pussi täynnä ostoksia ja lahjoitti kaikki ostoksensa koriimme. Kiitin häntä ja toivottelin hyvää joulua.

 

 Hän kertoi, että oli tullut sisälle vain katsoakseen, löytyisikö sieltä kukkakauppaa. Hän oli matkalla ensimmäistä kertaa tapaamaan viikko sitten syntynyttä ensimmäistä lapsenlastaan ja halusi ostaa kukkia uudelle äidille. Keräys ja sen kohderyhmä tuntuivat kuitenkin tärkeiltä ja hän halusi ehdottomasti olla mukana. Hieman siinä omakin mieli herkistyi, kun onnittelin uutta mummoa ja toivottelin maailman ihaninta joulua.

 

Teksti: Lea Kärkkäinen, Vantaa / Forte

Kuva: Sakari Hannula, LC Helsinki / Floorankenttä


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram