Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Juhlavuosikokous alkoi Joensuussa

LC Vernissan Päivi Aho ilmoittautumassa kokoukseen.  Valtakirjoja tarkastamassa Maija Lintumäki ja Seppo Pieviläinen.Suomen Lions-liiton vuosikokous alkoi perjantaina 9.6.2017 Joensuussa.  Kokous on omalta osaltaan Lions-järjestön satavuotisjuhlakokous, sillä Lions-organisaatio on perustettu tasan sata vuotta sitten 1917 Yhdysvalloissa.

Yleisölle juhlakokous alkoi ruusupuiston avaamisella.  Ruusujen lisäksi kokousväkeä kiinnosti Liiton varapuheenjohtajaehdokkaiden ja kansainvälisen hallituksen suomalaisehdokkaiden esittäytyminen.

Liiton koulutusjohtaja Antti Forsell tenttasi ehdokkaita antaen myös kokousväelle kyselymahdolisuuden.  Varapuheenjohtajaehdokkaita ovat N-piirin Jukka Kärkkäinen, D-piirin Pirkko Vihavainen ja C-piirin Sinikka Uola.

Kansainvälisen johtajan tehtävää ovat hakeneet Liiton istuva puheenjohtaja Heikki Hemmilä ja Liiton entinen puheenjohtaja Heimo Potinkara.

Joensuussa Antti Tuomikoski  
Liiton koulutusjohtaja Antti Forsell tenttasi kansainvälisen johtajan tehtävään hakeneita: vas. CC Heikki Hemmilä ja oik. Heimo Potinkara. Kuvassa Forsell antaa kysymysvuoroa yleisölle.
Liiton koulutusjohtaja Antti Forsell tenttasi kans...
Antti Forsell (vas.) tenttaamassa Liiton varapuheenjohtajaehdokkaita Jukka Kärkkäinen, Pirkko Vihavainen ja Sinikka Uola.
Antti Forsell (vas.) tenttaamassa Liiton varapuhee...
N-piiriläisiä kuuntelemassa ehdokashaastatteluja.  Kuvassa N-piiristä ainakin LC Finlandian, LC Vernissan, LC Soihtujen ja LC Vuosaaren edustajia.
N-piiriläisiä kuuntelemassa ehdokashaastatteluja. ...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram