Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Jukka Jalonen palkittiin valtakunnallisena Vuoden hyväntekijänä

Toiminnanjohtaja Maarit Kuikka ja puheenjohtaja Aarne Kivioja luovuttivat Jukka jaloselle muhkean leijonaovenkolkuttimen.Ilkka Kanerva kiitteli lionseja siitä, että järjestö ja sen jäsenet kantavat huolta myös muista. - Te olette todella sydämenasialla.Hyvän Päivänä 8.10. Pikkuparlamentissa järjestetyssä Hyvän Päivän tilaisuudessa palkittiin valtakunnallisena Vuoden hyväntekijänä ensimmäistä kertaa leijona. Tunnustuksen sai jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, joka on itsekin kuulunut jo vuodesta 2005 lähtien Riihimäen klubiin.

Jalonen totesi tilaisuudessa olevansa ylpeä siitä, että saa kuulua järjestöömme ja kertoi ihailevansa kaikkia niitä leijonia, jotka todella panevat itsensä likoon hyvää tehdäkseen. Sitä hänenkin klubissaan harrastetaan paljon.
Vuoden lionien hyväntekijäksi valittiin PDG Rauno Mikkola LC Littoisista. Hän on tehnyt klubinsa kanssa merkittävän urakan sydäniskurihankkeen parissa ja nyt sydäniskureita on hankittu yli 80 klubin toimesta jo yli 100 kappaletta eri puolille Suomea.
Mikkola iloitsi, että niin moni klubi on ottanut sydäniskurit sydämenasiakseen. Niillä voidaan tehdä sitä perimmäistä hyvää, pelastaa ihmishenkiä.

Tilaisuudessa oli mukana ja myös puhujuna kansanedustaja Ilkka Kanerva, joka jo ministeriaikanaan lähti sydäniskurihankkeen suojelijaksi. Kanerva kiitteli sitä, että Suomesta löytyy yhä järjestöjä ja ihmisiä, jotka pitävät kunniassa sitä, että läheistä ei jätetä - että ihmisistä pidetään huoli ja sydäniskureita hankkimalla tehdään monen elämän pelastaminen mahdolliseksi. Siitä lionsit saivat Kanervalta ison kiitoksen.

Myös N-piiristä löytyy sydäniskurin lahjoittaneita. Esimerkiksi LC Hki Malmittaret lahjoitti defibrillaattorin urheiluseura Tapanilan Erälle.
TL

LC Malmittarien presidentti Arja Oksanen luovutti sydäniskurin Tapanilan Erän vt toiminnanjohtaja Kirsi Kautolle, joka oli lahjoituksesta todella ilahtunut.


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram