Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kaminakeräykselle jatkoaika!


Rekka täyteen kaminoita ja menoksi!

Kaminakeräys Ukrainaan on lähtenyt mahtavasti liikkeelle. Peräti 900 000 euroa on jo kasassa ja 1 000 000 euron raja rikkoutunee ensi viikolla. 
Viime viikolla Suomesta lähti 900 kaminaa Kaakkois-Ukrainaan ja seuraavat 900 kaminaa lähtee tulevalla viikolla. Kolmas erä, 2700 kaminaa on lähes valmiina ja lähtee seuraavan kahden viikon sisällä.

-Mukana on 29 maata. Tässä näkee hyvin sen, miten hyvä luo hyvää! Saatamme päästä peräti 1,5 miljoonaan euroon, kertoo yksi hankkeen puuhamiehistä, LCIF -aluejohtaja Jyri, Jylppy, Kurki.


Kaminoita valmistaa useampi metallipaja Suomessa.Koska keräys on otettu niin hyvin vastaan, on sitä päätetty jatkaa vielä huhti-kuun loppuun. Kansainvälisellä tasolla Suomi on keräyksessä kolmannella sijalla. Suomessa taas N-piiri on ehdoton ykkönen.

 

Rekkaan mahtuu kerralla 900 kaimnaa.Uutta tässä kaminakeräyksessä on yhteistyö LCIF:n kanssa. Kampanjatiimi PCC Heikki Hemmilä Ylivieskasta, PDG Björn Hägerstrand Maarianhaminasta ja LCIF-aluejohtaja Jyri Kurki sekä Suomessa valmistettavien kaminoiden tuotantovastaajaksi lähtenyt PDG Petri Lappi saavat tukea auditointiin, ja lisäksi kaikki lahjoitusvarat rekisteröidään lahjoittajan LCIF-tilille, mikä mahdollistaa Melvin Jones Fellowship -jäsenyyksien hakemisen.

 

-Ihmiset haluavat selvästi auttaa konkreettisesti ja kaminaprojekti tarjoaa siihen mahdollisuuden, kiteyttää Jylppy hankkeen menestymisen.

Ukrainaan on jo ajettu kaminarekkoja ja lisää on lähdössä, siitä kiitos kaminoita lahjoittaneille!Monesta lahjoittajasta on myös upeaa, että kaminoiden päälle on stanssattu Lion-logo, jossa lukee myös LCIF. Näin vastaanottajat tietävät, ketkä heille kaminat ovat lahjoittaneet.

Hienon logon vuoksi kaminasta on tullut leijoniltakin kyselyitä, ja Jylppy kertookin, että muutama nopein voi lunastaa itselleen 200 eurolla protomalleiksi tehdyn kaminan.

 

Teija Loponen

 

Kaminamaksujen tilin haltija on Lions Club Ylivieska

Tili (IBAN)  FI85 5006 0420 0551 57

SWIFT/BIC code: OKOYFIHH

Varat lähetetään lahjoittajatietojen* kanssa LCIF:lle kahdesti kuussa.

 

HUOM! Laita viestikenttään LAHJOITTAJAN KANSAINVÄLINEN JÄSENNUMERO* ja NIMI: yksityinen Lion, Lionsklubi tai -piiri, jonka Melvin Jones Fellow –krediittiä haluat kartuttaa!

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram