Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kaminaprojekti Ukrainaan

,Vuosi sitten meiltä pyydettiin generaattoreita Ukrainaan, tänä talvena hankimme heille Suomessa valmistettujja kaminoita, joilla voi samanaikaisesti sekä lämmittää, että laittaa ruokaa.
Viime vuonna kolmessa kuukaudessa hankimme peräti 2260 generaattoria. Rahaa saimme 13:sta Euroopan Lions-maasta yli 1,5 miljoonaa euroa ja apua sai yli 300.000 ukrainalaista.
Nyt kerätään rahaa kaminoihin, jotka valmistetaan täällä Suomessa. 

Oma LIONS/LCIF -kaminamme täyttää kaikki vaaditut kriteerit: Se on tehokas, teräksestä hitsattu ja tulenkestävä. Siinä on leveä keittotaso ja tuhkapesä, jolla myös säädetään kaminan vetoa. Käyttöohje on englannin- sekä ukrainankielinen.

 

HINTA on vain 150 € kpl

Sillä saa Suomessa tehdyn kaminan vietynä perille Ukrainaan, Harkovan, Pavlogradin, tai Zaporizzian sodasta kärsiville perheille!

Keittotasoon on laserkaiverrettu kookas LIONS/LCIF -logo, joka muistuttaa käyttäjää joka päivä, että me, LIONIT ja LCIF, me autamme.

 

Kaminan voi lahjoittaa niin yksittäinen leijona tai klubi vaikkapa useamman kerralla. Jos ystävännekin haluavat lahjoittaa, sen voi tehdä kauttanne.


Kaminamaksujen tilin haltija on Lions Club Ylivieska

Tili (IBAN)  FI85 5006 0420 0551 57

SWIFT/BIC code: OKOYFIHH

Varat lähetetään lahjoittajatietojen* kanssa LCIF:lle kahdesti kuussa.

 

HUOM! Laita viestikenttään LAHJOITTAJAN KANSAINVÄLINEN JÄSENNUMERO* ja NIMI: yksityinen Lion, Lionsklubi tai -piiri, jonka Melvin Jones Fellow –krediittiä haluat kartuttaa!


Jos kaipaat lisätietoja, niin projektin Suomen maakoordinaattori/rahastonhoitaja on: PCC Heikki Hemmilä, email

 

Omaan piirimme kuuluva LCIF- aluekoordinaattori Jyri Kurki,  vastaa myös mielellään kysymyksiin.

.

1_pag_wictu_2_fin_6_1.docx 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram