Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Katastrofiapuvetoomus: Apua Japaniin ja Ecuadoriin


Piirikuvernööri Veikko Teerioja on vedonnut nettitoimitukseen, että piirin sivuilla julkaistaisiin LCIF-koordinaattori Tuomas Aunilan kirje klubipresidenteille.  Kirjeessä on katastrofiapuvetoomus Japanin ja Ecuadorin maanjäristysten uhrien auttamiseksi Lions-järjestön säätiön LCIF:n kautta.

 

Antti Tuomikoski

 

 

Hyvät klubipresidentit!

Sarja maanjäristyksiä ja jälkijäristyksiä iski Kumamoton prefektuurissa Japanissa varhain lauantai aamuna. Traagisesti toinen maanjäristys - 7,8 magnitudi - iski Ecuadorin rannikolle vain 24 tuntia myöhemmin. Kuolleita on satoja, tuhannet ovat loukkaantuneet ja lukemattomat ihmiset ovat menettäneet kotinsa. Lähes satatuhatta ihmistä on määrätty evakuoitavaksi. Järistys aiheutti myös massiivisen maanvyörymän, joka vei mukanaan asuintaloja ja osia kulkuväylistä. Monet vuoristokylät ovat jääneet eristyksiin teiden soruttua. Runsaiden sateiden pelätään aiheuttavan lisää vyörymiä.

LCIF on myöntänyt pikakäsittelyllä suurkatastrofiapurahat sekä Japaniin että Ecuadoriin, mutta maanjäristyksen uhrit tarvitsevat yhä Teidän apuanne. Paikalla tarvitaan yhä välitöntä apua, kuten ruokaa, vettä, vaatteita, tarvikkeita ja väliaikaista suojaa sekä ajan kuluessa paikkakuntia uudelleenrakentamisessa ja toivon antamisessa näiden katastrofien jälkeen.

LCIF on aloittanut maailmanlaajuisen keräyksen katastrofien uhrien hyväksi. Vetoankin Teihin hyvät klubienne presidentit toimimaan nopeasti. Pyydänkin klubiltanne $150 lahjoitusta apua tarvitsevien hyväksi. Kuulumme yhteen maailman suurimmista leijonamaista ja olemme sen aktiivisimpia piirejä. Näyttäkäämme yhdessä siis voimamme myös tässä asiassa.

$150 lahjoitus ei ole yhdellekään piirimme klubeista taloudellisesti mahdoton tehtävä, kyse on tahtotilasta. Toivoisin Teidän tekevän asiasta pikakäsittelyn, jolloin saamme avun liikkeelle nopeasti. Voit tehdä lahjoituksesi piirin LCIF-tilin kautta viittellä KATASTROFI. Piirin tilin kautta tehdyt lahjoitukset tilitetään eteenpäin heti toukokuun alussa.

Luotan Teihin, että olette mukana auttamassa.

Ystävällisin terveisin
Tuomas Aunila
LCIF-koordinaattori
N-piiri

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram