Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kauden 2015-2016 tilit tarkastettu

Kauden 2015-2016 tilintarkastus meneillään.  Edessä toiminnantarkastajat Kalervo Mäkinen (vas.) ja Jukka Saarinen sekä tarkastettavan kauden kuvernööri Veikko Teerioja.  Taustalla piirin rahastonhoitaja Pentti Mäkinen (vas.) ja istuva kuvernööri Aarne Kivioja.

N-piirin kauden 2015-2016 tilit on tarkastettu 8.9.2016.  Tarkastus tehtiin perusteellisesti ja mitään oikaistavaa ei löytynyt.  Kauden kuvernööri Veikko Teerioja sai huokaista helpotuksesta.

 

Piirin rahastonhoitaja Pentti Mäkinen esitteli tilit. ATK pääkirja käytiin läpi yksityiskohtaisesti.  Pitkäaikainen toiminnantarkastaja Kalervo Mäkinen kävi tositemapin läpi riittävällä tarkkuudella. (Sukunimikaimat eivät kuitenkaan ole sukulaisia.)

 

Tarkastuksen päätteeksi tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus allekirjoitettiin ja hyväksyttiin.

 

Toiminnantarkastuksen suorittivat Kalervo Mäkinen ja Jukka Saarinen.  Kalervo Mäkinen tarkasti piirin tilit jo kolmannentoista kerran, Torsti V. Koskisen kuvernöörikausi 2003-2004 oli ollut ensimmäinen.  Jukka Saariselle piirin tilien tarkastus oli ensimmäinen.

 

Piirin rahastonhoitajana ja samalla kirjanpitäjänä on kokenut ammattilanen, tilitoimistoyrittäjä Pentti Mäkinen. Pentti Mäkinen oli piirin rahastonhoitajana yhdettätoista kertaa peräkkäin.

 

Tarkastuksessa oli mukana myös istuvan kauden kuvernööri Aarne Kivioja.  Mukanaolosta oli varmaan hyötyä.  Moniin kauden aikana esiin tuleviin kysymyksiin sai vastauksen jo nyt.

 

Teksti ja kuva: Antti Tuomikoski

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram