Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Käytä tilaisuus hyväksesi!

N-piirin omia kasseja, AR-säätiön adresseja ja kauden solmioita sekä huiveja voi lunastaa itselleen sekä piirihallituksen kokouksessa maanantaina 21.8., että kaikille yhteisessä Kauden avaus -tapahtumassa 29.8. klo 18 Iiris-keskuksessa.

Arne Ritari-säätiön adressit ovat varsin monikäyttöisiä, sillä adressipakkaus sisältää useita erilaisiin tilaisuuksiin sopivia kuvia ja mukana on myös värssyehdotuksia. Paketissa oleviin kuviin voi kirjoittaa joko käsin tai tietokoneella viestinsä - asemointiin löytyy ohjeet ritarisäätiön sivulta. Pakkauksessa on adressin kuoren lisäksi myös pieni kirjekuori lahjakorttia/rahalahjaa varten.Adressipakkauksen hinta on 10 euroa. Pakkauksia voi lunastaa piirin tilaisuuksissa ja tilata piirin ARS-toimikuntapuheenjohtaja Markku Vesikalliolta,
Kauden solmioiden hinta on 27 euroa ja huivin hinta 32 euroa. Väri on vaihteeksi vihreä, vähän sammaleen värinen.
Solmioita ja huiveja myydään siis tulevissa tapahtumissa, mutta jos ei niihin pääse paikalle, voi tuotteita kysellä myös rahastonhoitaja Marja-Leena Turuselta,   Kannattaa kuitenkin toimia vikkelästi, sillä solmioita ja huiveja on vain rajallinen määrä!

N-piirin omat siniset ja keltaiset lionskassit ovat mainio tapa näkyä katukuvassa. Kangaskassit menevät pieneen tilaan, joten niitä on helppo pitää mukana. Kangaskassin hinta on 5 euroa.
Kasseja voi ostaa piirin tilaisuuksissa tai tilata viestintävastaava Teija Loposelta,

TL
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram