Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Klubitreffit avartavat

LC Helsinki Malmittarilla oli ilo saada marraskuussa vieraakseen Kari. T. Piela ja Teemu Helomaa Vantaan Pähkinärinteen klubista. Heidän lisäkseen kokoukseemme osallistui 2. varapiirikuvernööri Pekka Taskinen. Kuva Arja Oksanen

Kaikki N-piirin klubit saivat tälläkin kaudella alkukaudesta kutsun lähteä klubitreffeille jonkun toisen klubin vieraaksi. Vierailut kannattaa toteuttaa, sillä niillä saa paitsi uusia ideoita, myös verkostoituu uusien leijonien kanssa ja voipa syntyä joitain yhteistyöideoitakin.

Osa klubeista on jo vierailunsa suorittanut, osa odottaa vielä sopivaa hetkeä. Klubivierailun voi toteuttaa ihan tavalliseen klubitapaamiseen, mutta yhtä hyvin voi osallistua toisen klubin aktiviteettiin, olipa se konsertti tai vanhusten ulkoilutus, mikä vain. Pääasia on, että siellä on mahdollisuus myös vaihtaa kuulumisia, kertoa omasta toiminnasta, miten tehdään varainhankintaa ja rekrytään uusia jäseniä, miten uudet tulokkaat kotiutetaan ja jaetaan muutakin sellaista tietoa, mistä toiselle klubille voi olla iloa ja hyötyä.

 

Siinäkään ei ole mitään rajoitusta, lähteekö klubivierailulle presidentti ja sihteeri, koko hallitus, kaikki halukkaat tai jopa koko klubi. Tosin vierailukohteelta kannattaa toki kysyä, kuinka ison porukan voivat vastaanottaa.

Klubivierailujen hyötynä on myös se, että kun jatkossa klubista osallistutaan erilaisiin valmennuksiin tai muihin piirin tilaisuuksiin, on siellä klubivierailujen ansiosta valmiiksi tuttua porukkaa juttuseurana.

 

Ellei klubitreffit ole jo sovittuna, se kannattaa ottaa asialistalle!

 

Teija Loponen

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram