Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Komeetoilla uusi tukikohde: Rintasyöpäyhdistys

Kuvassa rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:n toimistonhoitaja Heidi Vekkeli ja Komeetoista Elli Yliportimo.LC Vantaa/Komeetat on "löytänyt" uuden tukikohteen, Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:n.

Yhdistys on perustettu naistenpäivänä 8.3.2005. Perustajina oli 24 rintasyövän sairastanutta naista. Jäseniä on nyt yli tuhat ja toiminta kasvaa ja laajenee edelleen.

 

Yhdistys on verkostoitumassa eri toimijoiden kanssa ympäri Suomea. Virallisia vertaistukiryhmiä, jossa siis on paikalla kaksi vertaistukihenkilöä - koulutuksen käynyttä vetäjää - toimii nyt viidellä paikkakunnalla eli Helsingissä, Turussa, Porissa, Saarijärvellä ja Mäntsälässä.


Rintasyöpäyhdistys on tehnyt vapaaehtoistyötä 8.3.2015 jo 10 vuotta kouluttamalla vertaistukihenkilöitä ja järjestämällä mm. kursseja ja liikuntaviikonloppuja.


Kun joka 8. sairastuu rintasyöpään, on todella tärkeää havaita syöpä aikaisessa vaiheessa.  Katso promama.fi-sivuilta mihin omatarkkailussa pitää kiinnittää huomiota.


Varhain havaittu - helpoin hoitaa  


Tuliaislahjana rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry sai Komeetoilta 311 kaulaliinaa ja 15 sytömyssyä.  Toimistonhoitaja Heidi Vekkeli otti meidät lämpimästi vastaan ja kertoi yhdistyksen toiminnasta. Olimme iloisia ja tulimme vakuuttuneeksi, että kaulaliinamme löytävät näin oikean osoitteen yhdistyksen jäsenien joukosta.


Eija Päivinen
LC Vantaa/Komeettojen tiedottaja
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram