Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Komeetoilta maan suurin klubilahjoitus Lastensairaalalle

LC Komeettonen presidentti Leena Lehtihalmes (kesk.) luovutti 11.000 euron arvoisen shekin Lastensairaalahankkeen hallituksen puheenjohtajalle Anne Bernerille.  Kuvassa oikealla tilaisuuden kuuluttaja, Komeettojen kunniajäsen Satu Silvo.

Komeettojen Lumo-konsertin tuotosta tehtiin maan suurin klubilahjoitus - 11 000 euroa - Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Lahjoituksen vastaanotti säätiön hallituksen puheenjohtaja Anne Berner. Tilaisuuden juonsi Komeettojen kunniajäsen Satu Silvo iloisella tyylillään.

 

LC Vantaa/Komeettojen järjestämässä 11. hyväntekeväisyyskonsertissa oli riemua ja tunnelmointia artisti Erinin johdolla.  Erinin hittikappaleita on kuultu niin radiossa kuin tv:ssäkin. Televisiosarja Vain elämää on tuonut Erinin tutuksi niillekin, jotka eivät häntä aiemmin tunteneet.

Oli upeaa nähdä Erin esiintymässä Lumon lavalla "livenä". Yleisö sai kuulla ennen lauluja esitystä, mikä oli niiden syntyyn vaikuttanut. Erinin Irlannissa viettämä aika oli tuonut musiikkiin mukaan kaunista folk-tyyliä viuluineen.

Saimme kuulla mm. elämän makuiset kappaleet: Vanha nainen hunningolla, Sä osaat, Popeda, Vanha sydän, Elämä on laina, Ei taida tyttö tietää.

 

Nuorimmat konsertin kuulijat innostuivat laulamaan ja tanssimaan esityksen mukana. Eräs pieni Veera-tyttö vei kukkakimpunkin ihailemalleen Erinille. Myös  nimikirjoitusjono oli pitkä, kun ihailijat odottivat omaa ”nimmaria” konsertin jälkeen. Ja jotkut onnelliset saivat vielä valokuvankin Erinin kanssa. Ja juuri näitä pieniä ihmisiä me haluamme auttaa tukemalla Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta.

 

Teksti: Eija Päivinen, LC Vantaa Komeetat, tiedottaja

Kuva: Marja Ruusu

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram