Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kuntoutuspihan kevättalkoot

Työntouhussa vasemmalta LC Vantaa / Helsingen  leijonaiset Harriet Arelahti ja Arja af Heurlin. Mukana olivat myös (vaikkakin kuvien ulkopuolella) Raili Peltola ja Pirjo Wikstén sekä liitännäisklubi Vantaa / Fortesta Lea Kärkkäinen ja Milja Raitamaa.

IV-alueen puheenjohtajan Marja-Leena Coleruksen johdolla toistakymmentä lionaa Komeetoista, Helsingestä, Vernissasta, Fortesta, Pähkinärinteestä, Vallilasta, Pakilasta ja Kruununhaasta kokoontui tiistaina 12.5.2015 siivoamaan ja kaunistamaan näkövammaisten lasten kuntoutuspihaa.

 

Pihalle hankittiin lautatavaraa, joista rakennettiin suojaavat aidat mustikka- ja muille pensaille. Aidan vierustoille hankittiin kahta lajia angervoa yhteensä 56 kpl, multaa, haketta ja aluskankaita.

 

Viime syksynä neljä klubia (Vantaa Etelä ja Komeetat sekä Soihdut ja Vuosaari) lahjoitti varoja pihan kunnostukseen.  Lisäksi saimme ulkopuolisilta lahjoittajilta lahjoituksena kukkien kuljetuksen, pari kuutiota haketta ja aluskankaat kukkien alle. Kaikki tarkoitukseen osoitetut lahjoitukset käytettiin.

 

IV-alue on hoitanut tämän annetun huoltotehtävän kiitettävästi. Vetovastuu huoltotoimista siirtyy syksystä alkaen I-alueen hoidettavaksi. Samalla piirin näkövammaistyöryhmän puheenjohtajan tehtävät ottaa vastaa Arja af Heurlin, muuten työryhmän jäsenet säilyvät entisellään.

 

Teksti ja kuvat: Veikko Teerioja

Mukana myös LC Vantaa / Komeetoista aluepj. Marja-Leena  Colerus, LC Vantaa / Vernissa Saara Ylä-Lahti ja LC Helsinki /Pakilan Jorma Lahti-Nuuttila, Näkövammaistyöryhmän puuhamies.
Mukana myös LC Vantaa / Komeetoista aluepj. Marja-...
LC Vantaa / Vernissan Leena Logren (vas.) ja selin Sirpa Valtavaara.
LC Vantaa / Vernissan Leena Logren (vas.) ja selin...
”Tarkkaa puuhaa”,  sanoi Markku Talvio Vantaa / Pähkinärinteestä.
”Tarkkaa puuhaa”, sanoi Markku Talvio Vantaa / Pä...
”Kyllä pysyy paikallaan”, sanoi Martti af Heurlin Helsinki / Vallilan klubista.
”Kyllä pysyy paikallaan”, sanoi Martti af Heurlin ...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram