Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kuvakooste Turun vuosikokouksesta

Kokouksen päättyessä N-piirin tuleva kuvernööri ja kuvernöörikurssin 2016-2017 vanhin Aarne Kivioja onnitteli valittuja puheenjohtajia, puheenjohtaja Heikki Hemmilää ja varapuheenjohtaja Erkki Honkalaa ja toivoi hyvää yhteistyötä kuvernöörikurssin kanssa. Onnittelujen kohteena myös puolisot Raija Fors (oik.) ja Katriina Honkala.Kuudenkymmenen kuvan kuvakooste Suomen Lions-liiton vuosikokouksesta Turussa.  Kokous pidettiin poikkeuksellisesti jo toukokuussa.  Varsinainen vuosikokouspäivä oli 28.5.2016 ja kuvernöörineuvosto piti kokouksensa 27.5.2016  Viikonlopun aikana järjestettiin useita kokouksia, tilaisuuksia ja tapahtumia. 

Turun vuosikokouksessa oli osanottajia kaikkiaan noin 1.500.  Heistä virallisia edustajia oli 945.  Varapuheenjohtajavaalin ensimmäisellä äänestyskierroksella äänesti 801.  Koska ensimmäisellä äänestyskierroksella kukaan ei saanut yli puolta äänistä, järjestettiin toinen äänestys.  Toisen äänestyskierroksen tarkka tulos saadaan tähän, kun pöytäkirja valmistuu.  Uutuutta oli se, että äänestys tapahtui tekstiviestiäänestyksenä ja kummallakin kierroksella tulos oli valmis muutamassa sekunnissa kolmen minuutin äänestysajan päätyttyä.

Näillä sivuilla on jo aiemmin uutisoitu, että puheenjohtajaksi 2016-2017 valittiin varapuheenjohtaja Heikki Hemmilä (LC Ylivieska) ilman äänestystä, koska muita ehdokkaita ei ollut.  Varapuheenjohtajaksi valittiin PDG Erkki Honkala (LC Peräseinäjoki).  Varapuheenjohtajakilvassa oli kolme ehdokasta.

Protokollan mukaan kokouksen ylin kansainvälinen vieras oli 2. kv-varapresidentti Naresh Aggarwal Intiasta. Kansainvälisiä vieraita oli kaikkiaan toistakymmentä. 

Koosteen kuvasi ja kokosi Antti Tuomikoski
Perjantain tiedotustilaisuudessa oltiin hymyssä suin: ID Jouko Ruissalo, kansainvälinen 2. varapresidentti Naresh Aggarwal, Liiton puheenjohtaja Jari Rytkönen ja entinen kansainvälinen johtaja Harri Ala-Kulju.
Perjantain tiedotustilaisuudessa oltiin hymyssä su...
Kuvernöörineuvosto koolla ja "peräpenkkiläiset". Puheenjohtajana toimi CC Jari Rytkönen ja sihteerinä järjestösihteeri Susanna Gustafsson. Puheenjohtajapöydän takana oikealla varapuheenjohtaja VCC Heikki Hemmilä.
Kuvernöörineuvosto koolla ja "peräpenkkiläise...
Seitsemän kuvan kuvakoosteessa on KVN:ssä puheenvuoroja käyttäneitä. Puheenjohtaja päätti kokouksen kertomalla, että PDG, toimittaja Antti Tuomikoski oli muistuttanut kuvernöörineuvostoa ja hallitusta Suomen Lions-liiton viestinnän tämän kauden ongelmista, kolmen hienosti hoidetun viestintävuoden jälkeen. Kirjeessä oli kerrottu viestinnän aiheuttamista kustannuksista ja viestinnän ala-arvoisesta tasosta. CC Rytkönen on todennut toimittaja Tuomikoskelle, että ongelmat on tiedostettu ja asiaan tulee korjaus vielä tämän kauden aikana. - Kritiikki ei ole koskenut Lion-lehteä eikä luottamushenkilöitä.
Seitsemän kuvan kuvakoosteessa on KVN:ssä puheenvu...
Puheenjohtajapaneeli kiinnosti yleisöä. Pikkukuvassa vas. puheenjohtajaehdokas Heikki Hemmilä sekä varapuheenjohtajaehdokkaat Erkki Honkala, Jukka Kärkkäinen ja Erkki Voutilainen. Ison kuvan eturivissä toinen oikealta 2. kv-varapresidentti Naresh Aggarwal ja hänen vieressään ID-pari Jouko ja Pirkko Ruissalo.
Puheenjohtajapaneeli kiinnosti yleisöä. Pikkukuva...
Myös satavuotisjuhlavuosi kiinnosti yleisöä. Juhlavuoden tapahtumista kertoi toimikunnan puheenjohtaja Heimo Potinkara.
Myös satavuotisjuhlavuosi kiinnosti yleisöä. Juhl...
Punaisen Sulan näkymistä kertoi työryhmän puheenjohtaja Matti Tieksola.
Punaisen Sulan näkymistä kertoi työryhmän puheenjo...
Kv-hallituksen nimeämä vieras, varapresidentti Aggarwal keskustelemassa ID Jouko Ruissalon ja tulevan kurssin vanhimman DGe Aarne Kiviojan kanssa.
Kv-hallituksen nimeämä vieras, varapresidentti Agg...
Lauantaina Punainen Sulka -kampanjan puheenjohtaja Matti Tieksola esitteli kv-varapresidentille kampanjatuotteita.
Lauantaina Punainen Sulka -kampanjan puheenjohtaja...
Joulukorttien myyntisesonkiin on aikaa enää viisi/kuusi kuukautta. Siksi esittelypöydällä oli koko tuotevalikoima Vieno ja Taisto Jantusen esittelemänä.
Joulukorttien myyntisesonkiin on aikaa enää viisi/...
Avajaisjuhlan juonsi PCC Marja-Leena Knuutinen.
Avajaisjuhlan juonsi PCC Marja-Leena Knuutinen.
Päätoimikunnan puheenjohtaja Björn Taxell toivotti vieraat tervetulleiksi.
Päätoimikunnan puheenjohtaja Björn Taxell toivotti...
AR-Säätiön puheenjohtaja vaihtuu. Vallanvaihtumisen merkiksi istuva puheenjohtaja Tapani Matintalo (oik.) luovutti miekan 1.7.2016 aloittavalle puheenjohtajalle Reino Laineelle.
AR-Säätiön puheenjohtaja vaihtuu. Vallanvaihtumis...
Vuosikokouksen sihteerinä toimi Taru Rytkönen ja puheenjohtajana CC Jari Rytkönen. Oikealla varapuheenjohtaja VCC Heikki Hemmilä.
Vuosikokouksen sihteerinä toimi Taru Rytkönen ja p...
Suomen Lions-liiton puheenjohtajaksi valittiin varapuheenjohtaja Heikki Hemmilä. Puheenjohtajavaalissa ei ollut vastaehdokasta, joten Hemmilä valittiin ilman äänestystä.
Suomen Lions-liiton puheenjohtajaksi valittiin var...
Varapuheenjohtajaehdokkaiden esittäytymisjärjestys arvottiin: ensiksi esittäytyi Liiton jäsenjohtaja, PDG Jukka Kärkkäinen, toisena istuva kuvernööri DG Erkki Voutilainen ja kolmantena PDG Erkki Honkala.
Varapuheenjohtajaehdokkaiden esittäytymisjärjestys...
Äänestys järjestettiin kännykkä-äänestyksenä ja se kesti muutaman sekunnin yli kolme minuuttia. Äänestysaika nimittäin oli kolme minuuttia. Muutama sekunti meni siihen, kun puheenjohtaja luki sen ennen sen kirjautumista seinätaululle.
Äänestys järjestettiin kännykkä-äänestyksenä ja se...
Kokoustilan suurille näyttötauluille tulevia eri tietoja ohjattiin tekniikkakulmauksesta. Edessä vasemmalla Liiton edellinen viestintäjohtaja Thorleif Johansson. Vieressä Tuomo Karhu Prospectum Oy:stä ja taustalla tekniikkakulmauksen päävastuunkantaja, PDG Tommi Virtanen.
Kokoustilan suurille näyttötauluille tulevia eri t...
ENSIMMÄISEN äänestyksen tulos varapuheenjohtajavaalissa.
ENSIMMÄISEN äänestyksen tulos varapuheenjohtajavaa...
Varapuheenjohtajavaalin toisen kierroksen tuloksen selvittyä Erkki Honkala sai heti onnitteluja.
Varapuheenjohtajavaalin toisen kierroksen tuloksen...
Kymmenvuotinen Suomi Johtoon -kampanja päättyi tappioon viime elokuussa. Kansainvälinen hallitus päätti 14.8.2015 suositella ehdokkaaksi toiseksi kv-varapresidentiksi islantilaista Gudrun Yngvadottiria. Turun vuosikokouksessa LC Askola luovutti lion Mauri Lindströmin johdolla Harri Ala-Kuljulle mahtinuijan, jolla suomalaisen puheenjohtajan piti lyödä pöytään ensimmäinen päätös. - Nyt suomalaistenkin on vihdoin aika reilusti onnitella voittajaa ja toivoittaa hänelle onnea ja menestystä vaativassa tehtävässään.
Kymmenvuotinen Suomi Johtoon -kampanja päättyi tap...
Kokouksen aikana järjestettiin useita koeäänestyksiä.
Kokouksen aikana järjestettiin useita koeäänestyks...
Varapuheenjohtaja Heikki Hemmilä vaihtoi yhden centin kiiltäviä kolikoita Suomessa käytettäviin seteleihin ja kolikkoihin. Rahanvaihdon tuotto käytetään Sri Lankan silmäsairaalan rahoittamiseen. Avustajana Heikillä oli PDG Sakari Rahkala.
Varapuheenjohtaja Heikki Hemmilä vaihtoi yhden cen...
Vuoden 2019 vuosikokous päätettiin järjestää Kalajoella.
Vuoden 2019 vuosikokous päätettiin järjestää Kalaj...
LC Helsinki/Malmittarien Maija ja LC Joensuu/Kalevaisten Seppo olivat Turussa kihlamatkalla. Leijonatutut ovat saaneet muutaman vuoden seurata, kuinka Malmittarien ja Kalevaisten vahvistusten suhde etenee. Kihlasormukset kertovat vastauksen.
LC Helsinki/Malmittarien Maija ja LC Joensuu/Kalev...
N-piirin kuvernöörin Veikko Teeriojan peukki oli pystyssä.
N-piirin kuvernöörin Veikko Teeriojan peukki oli p...
Jukka ja Lea Kärkkäisen ilmeet ennen äänestystä.
Jukka ja Lea Kärkkäisen ilmeet ennen äänestystä.
ID Jouko Ruissalo esitteli päävieraan, 2. kv-varapresidentti Naresh Aggarwalin.
ID Jouko Ruissalo esitteli päävieraan, 2. kv-varap...
Viime kauden puheenjohtaja Tuomo Holopainen sai Lions-liiton pöytästandarin, kun tili- ja vastuuvapaus oli myönnetty.
Viime kauden puheenjohtaja Tuomo Holopainen sai Li...
Liiton entinen puheenjohtaja ja entinen pääsihteeri Markus Flaaming valitaan kv-hallitukseen kesäkuun lopulla Japanissa Fukuokassa pidettävässä Conventionissa. Käytännössä valinta varmistui viime vuoden vuosikokouksessa Sotkamossa, kun Markus oli voittanut äänestyksen. Suomelle kuuluu ID-paikka jälleen kaudelle 2016-2018.
Liiton entinen puheenjohtaja ja entinen pääsihteer...
Liiton puheenjohtajapari Jari ja Taru Rytkönen onnittelemassa N-piirin DGe:ksi 16.4.2016 valittua Aarne Kiviojaa. Piirikokouksen tekemä valinta vahvistettiin Turussa. Onnittelut kohdistuivat myös lion Tuula Kiviojaan. - Aarne tulee antamaan kuvernöörivalan Fukuokan Conventionissa kesäkuun lopulla 28.6.2016. Kuvernööriksi hän nousee 1.7.2016.
Liiton puheenjohtajapari Jari ja Taru Rytkönen onn...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram